Ο Γιάννης Λάτσιος αποχώρησε από τον ΑΝΤ1, τι συνέβη όμως και το ισχυρό στέλεχος του σταθμού βρέθηκε εκτός καναλιού πριν προλάβει να κλείσει ένα χρόνο επιστροφής στο Μαρούσι;

Ο ΑΝΤ1 μετά από ένα δύσκολο πρώτο μισό της σεζόν, στο οποίο αντεπεξήλθε, ωστόσο, αξιοπρεπώς όσον αφορά στην τηλεθέαση, είχε ποντάρει πολλά στο νέο πρόγραμμα που θα έριχνε στην αρένα τον περασμένο Γενάρη. Το νέο πρόγραμμα, όμως, άργησε να έρθει, παρά το γεγονός ότι το μπάτζετ είχε εγκριθεί από πέρυσι το καλοκαίρι. Το Hell’s Kitchen καθυστέρησε, το Bachelor δεν βγήκε, το Sunday Live δεν απέδωσε και ή prime time του ΑΝΤ1 βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη σε μονοψήφια νούμερα. Ο Γιάννης Λάτσιος χρεώθηκε τις καθυστερήσεις και η αντίστροφη μέτρηση για την παραμονή του στο κανάλι είχε μόλις ξεκινήσει.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Τζώρτζη Ποφάντη να αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή προγράμματος, ενώ αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό.

Ο κ.Ποφάντης θα αναλάβει να ανατρέψει την εικόνα του καναλιού και ό,τι πρόκειται να δούμε την επόμενη χρονιά.

Για την ώρα, λοιπόν, κι ενώ οι Δέκα Μικροί Μήτσοι έκαναν ήδη πρεμιέρα, ο ΑΝΤ1 θα ρίξει τα επόμενα χαρτιά του στις 23 Απριλίου: Game of Love (δύο φορές τη βδομάδα), The Wall (μία φορά την εβδομάδα), Βρες το ταίρι σου (καθημερινά).