Ξαφνιάστηκε η Έλεν Nτε Τζένερις – έτσι φάνηκε τουλάχιστον- όταν αντιλήφθηκε ότι σε μια από τις θέσεις του κοινού που βρίσκεται το στούντιο και παρακολουθεί ζωντανά την εκπομπή της βρίσκεται ο Μπραντ Πιτ!

Έκπληκτη η παρουσιάστρια κάλεσε τον Πιτ να καθίσει δίπλα της. Αρxικά ο 55χρονος σταρ της απάντησε:“μια χαρά είμαι εδώ, συνεχίστε εσείς”. Όμως, με τον Μπραντ Πιτ παρόντα, το σόου άλλαξε και τελικά ο δημοφιλής ηθοποιός κάθισε στην πολυθρόνα δίπλα στην Έλεν Nτε Τζένερις.

Ακολούθησε ένας απρόσμενα αποκαλυπτικός διάλογος μεταξύ τους. «Γνωριστήκαμε -θυμάσαι πού γνωριστήκαμε;», ρώτησε η 61χρονη παρουσιάστρια τον Πιτ, ο οποίος απάντησε: «Θυμάμαι ένα πάρτι στην πισίνα της Μελίσσα Έθεριτζ, όπου νομίζω πως φλέρταρες την κοπέλα μου». «Όντως φλέρταρα την κοπέλα σου;», ανταπάντησε η Έλεν Ντε Τζένερις με τον Μπραντ Πιτ να λέει: «Νομίζω. Βασικά κολακεύτηκα πάρα πολύ!».

Παρόλο που δεν αναφέρθηκαν ονόματα, ο Μπραντ Πιτ στα τέλη της δεκαετίας του ’80 με αρχές του ’90 φέρεται να είχε σχέση με διάφορες γυναίκες, ανάμεσά τους οι Τζούλιετ Λούις, Ρόμπιν Γκίβενς και Ελίζαμπεθ Ντέιλυ, εποχή που έγινε ευρύτερα διάσημος μέσα από τον ρόλο του στην ταινία «Θέλμα και Λουίζ».

Αμέσως μετά, προς έκπληξη των τηλεθεατών αλλά και του ίδιου του Μπραντ Πιτ, η Έλεν Ντε Τζένερις συνέχισε λέγοντας: «Βασικά έχω την αίσθηση πως έχω βγει και με άλλη μια από τις κοπέλες σου- θα το συζητήσουμε αργότερα». «Μετά την εκπομπή!», απάντησε ο ηθοποιός.