Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στη μαφία των Ρομά, στράφηκε εναντίον της παρουσιάστριας ζητώντας αποζημίωση 100.000 ευρώ για προσβολή της προσωπικότητάς του για τον τρόπο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή η είδηση της καταδίκης του για τον πυροβολισμό κατά της Γωγώς Φαρμάκη. «Ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 40χρονος μπον βιβέρ. Δεν επηρεάστηκε η έδρα από τις καταθέσεις ότι επρόκειτο για ατύχημα», ανέφερε ο τίτλος της εκπομπής.

Στην αγωγή αναφέρεται ότι η παρουσιάστρια «με αποκλειστικό σκοπό την αύξηση τηλεθέασης και κατ’ επέκταση τον πλουτισμό διεξήγαγε μία δική της τηλεοπτική δίκη, προβαίνοντας σε παραβίαση πλειόνων υπερνομοθετικών διατάξεων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καταστρατηγώντας πολυάριθμες διατάξεις προστατευτικές του προσώπου του κατηγορουμένου, στην οποία δημοσίευσε πλείονα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μου, καθώς έκανε ευρέως γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό ότι διεξάγεται μία ποινική διαδικασία εις βάρος μου στην οποία κρίθηκα πρωτοδίκως ένοχος και όπως μάλιστα εμμέσως ισχυρίστηκε με το να κριθώ ένοχος αποδόθηκε δικαιοσύνη και απέτυχε η δήθεν προσπάθεια μου να συγκαλύψω το δήθεν τελεσθέν έγκλημα μου. Δικάστηκα εκ νέου και μάλιστα αμετακλήτως από την ίδια την παρουσιάστρια της εκπομπής και τους συμμετέχοντες αυτής, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί δυσμενείς εντυπώσεις στην κοινή αντίληψη, οι οποίες μου δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα και στον επαγγελματικό τομέα αποδίδοντάς μου τη ρετσινιά του στυγνού δολοφόνου στον οποίο -σύμφωνα με την ετυμηγορία της εκπομπής- αποδόθηκε δικαιοσύνη». Και επισημαίνει πως το χειρότερο ήταν ότι «υπονόησε έμμεσα αλλά σαφέστατα με πλειάδα αναφορών ότι επιχείρησα να συγκαλύψω την υπόθεση χρηματίζοντας το φερόμενο θύμα και τους μάρτυρες κατηγορίας, δημιουργώντας στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα μια παντελώς αρνητική εικόνα για το πρόσωπό μου».

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Νίκος Αγαπηνός δήλωσε: «Η εν λόγω εκπομπή, αποσκοπώντας στην υψηλή τηλεθέαση και την ψυχαγωγία του κοινού της και ενώ δεν υφίστατο κανένας λόγος ενημέρωσης του κοινού δημοσίου συμφέροντος από τη λεπτομερειακή και διαστρεβλωμένη αναμετάδοση αυτή για την υπόθεση του εντολέως μας, έθιξε βάναυσα τα υπερασπιστικά δικαιώματα του κατηγορουμένου και το τεκμήριο αθωότητάς του μέχρι την αμετάκλητη κρίση του από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, ενώ μάλιστα η πρωτόδικη απόφαση που εξεδόθη εις βάρος του έχει ανασταλεί μέχρι την κρίση του Δευτεροβάθμιου Δικαστηρίου. Η Δικηγορική μας Εταιρία ελπίζει ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη και το ΕΣΡ θα βάλουν ένα τέλος στον αναίτιο διασυρμό κατηγορουμένων που δεν έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα και μάχονται εναγωνίως να αποδείξουν την αθωότητά τους».