Ανήσυχος λέγεται πως είναι ο πρίγκιπας William, ο οποίος φοβάται για τις επόμενες αποκαλύψεις του αδελφού του, πρίγκιπα Harry σχετικά με τη βασιλική οικογένεια.  

Σύμφωνα με τη Mail, ο πρίγκιπας William να είναι αγχωμένος καθώς αν ο Harry εξακολουθήσει να επιτίθεται στη βασιλική οικογένεια με αυτό τον τρόπο, θα προξενήσει μεγάλα προβλήματα στο Στέμμα.

Δεν ήταν και λίγα, η αποκάλυψη για τα περιστατικά ρατσισμού εκ μέρους της βασιλικής οικογένειας σχετικά με τον γιο του δούκα του Sussex και της Meghan Markle, Archie, γεγονός που μοιράστηκε το ζευγάρι στην Oprah Winfrey, αλλά και για τα παιδικά χρόνια του Harry στο Παλάτι, ρίχνοντας τα πυρά του προς τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο.

Από τους δημοσιογράφους θα ενημερωθεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για τη γέννηση  του ανιψιού του;

Ομολογουμένως,  ο William εκτός από απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του αδελφού του, είναι πραγματικά ανήσυχος για τις δημόσιες δηλώσεις του τελευταίου που πρόκειται να επακολουθήσουν, καθώς όπως φαίνεται κάθε συνέντευξη του Harry, όσο περνάει ο καιρός, είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική. Τα αδέρφια, όπως πληροφορίες αναφέρουν, έχουν απομακρυνθεί, με τις σχέσεις τους να έχουν ψυχρανθεί, γεγονός που έχει αναστατώσει τη βασιλική οικογένεια.