Με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί εις βάρος του FBI με το όνομα «Jane Doe», επειδή δεν συνέλαβε τον Μπραντ Πιτ, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός κατηγορούσε το FBI ότι δεν συνέλαβε τον πρώην σύζυγό της παρά την καταγγελία εναντίον του ότι προσπάθησε να βλάψει την ίδια και ένα από τα παιδιά της, μέσα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο πριν από 6 χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, η οποία εξασφάλισε μερικά από τα νομικά έγγραφα της δικαστικής διαμάχης του πρώην ζευγαριού, ο Μπραντ Πιτ επιτέθηκε λεκτικά στη Τζολί εκείνη την ημέρα, λέγοντάς της πως «κατέστρεφε την οικογένειά τους», ενώ μίλησε επίσης προσβλητικά για ένα από τα παιδιά τους.

Όπως αναφέρεται και σε έγγραφα, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν από το FBI: «Το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών της Κομητείας του Λος Άντζελες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Πιτ, ο οποίος στο παρελθόν είχε παραδεχτεί ότι είχε προβλήματα με το αλκοόλ, δεν κακοποίησε σωματικά κανένα από τα παιδιά του, οπότε απαλλάσσεται από όλες τις κατηγορίες».

Η Τζολί κατέθεσε επίσης ότι οι πράξεις του την έκαναν να αισθάνεται σαν «όμηρος». Καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, ο Πιτ συμπεριφερόταν σαν «τέρας», σύμφωνα με την ηθοποιό, καθώς παραπονιόταν ασταμάτητα και ούρλιαζε στα παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι το 2016 ο Μπράντ Πιτ βρισκόταν υπό έρευνα από το FBI όσο και από το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες, επειδή ήρθε σε διαπληκτισμό και με τον γιο του ζευγαριού, Μάντοξ, όταν εκείνος παρενέβη στον τσακωμό των γονιών του, κατά τη διάρκεια της ίδιας – όπως φαίνεται – πτήσης.

Όμως, πηγές από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ μίλησαν στη DailyMail και υποστήριξαν ότι ο μοναδικός λόγος της κίνησης της Αντζελίνα Τζολί ήταν για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στις κατηγορίες εναντίον του και να αμαυρώσει την εικόνα του, αφού, όπως λένε, η ίδια δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για όσα ισχυρίζεται.