Πρίν λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε η φετινή απονομή των γερμανικών Βραβείων Bambi, του παλαιότερου θεσμού βραβείων των μέσων ενημέρωσης στη Γερμανία. Τα Βραβεία Bambi καθιερώθηκαν το 1948 από τον εκδοτικό όμιλο Burda και απονέμονται σε προσωπικότητες της ενημέρωσης, των τεχνών, της πολιτικής, του αθλητισμού και σε ανθρώπους με κοινωνική προσφορά.

Μεταξύ των φετινών βραβευθέντων ήταν ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στην κατηγορία «Η γη μου», ο Τομ Τζόουνς στην κατηγορία «Θρύλος», η ηθοποιός Νταϊάν Κρούγκερ και ο σκηνοθέτης Φατίχ Ακίν στην κατηγορία «Ειδικό Βραβείο Επιτροπής», για την ταινία τους «In the fade/Aus dem nichts», η οποία πραγματεύεται τη νεοναζιστική βία στη Γερμανία και τη διασύνδεση των νεοναζιστών με τη Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα.

Στην κατηγορία «Μόδα» βραβεύτηκε το διάσημο μοντέλο από την Γερμανία Κλώντια Σίφερ και στην κατηγορία «Ψυχαγωγία» ο Αυστραλός σταρ Χιου Τζάκμαν.

Τους λαμπερούς καλεσμένους διασκέδασε με τις επιτυχίες της η Ρίτα Όρα, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί με την παραμυθένια τουαλέτα της!