Μια φωτογραφία του Τζo Μπάιντεν, αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ομπάμα για 8 χρόνια, έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες, συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχόλια θαυμασμού για τον αμερικανό πολιτικό.

Ο Μπάιντεν πήγε την εγγονή του στο θέατρο την προηγούμενη εβδομάδα. Στα σκαλοπάτια, μπροστά στην είσοδο του θεάτρου, κάθονταν ένας άστεγος. Μερικά λεπτά αργότερα, ο τέως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, βγήκε έξω, πλησίασε τον άστεγο διακριτικά, μίλησε μαζί του κι έβαλε κάτι στο χέρι του.

Ο Καλέμπ Μπάκα φωτογράφησε τον Μπάιντεν την ώρα που συνομιλεί με τον άστεγο και η φωτογραφία κοινοποιήθηκε στο Facebook. «Το σημαντικό είναι τι κάνεις όταν κανείς δε σε βλέπει. Έτσι διαμορφώνονται οι χαρακτήρες» ήταν ένα από τα σχόλια.

«Δεν είμαι σίγουρος τι έδωσε στον άστεγο άνδρα, αλλά φάνηκε σαν να έγραψε κάτι σε ένα κομμάτι χαρτί όταν ήταν μέσα στο θέατρο και μετά βγήκε έξω και το έδωσε στον άστεγο άνδρα» είπε ο Μπάκα στο Fox 5 στην Ουάσινγκτον.

«Κάποιοi άνδρες πληρώνουν πορνοστάρ ενώ άλλοι σταματούν για να γνωρίσουν έναν άστεγο άνδρα» έγραψε κάποιος, συγκρίνοντας τον Μπάιντεν με τον Ντόναλντ Τραμπ. «Ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν εθεάθη να μιλά με έναν άστεγο άνδρα όταν πήγε την εγγονή του στο θέατρο τις προάλλες. Δεν μπορείς να αγοράσεις την κομψότητα, τη συμπόνια και την ευπρέπεια, αυτά βρίσκονται στην ψυχή κάποιου» έγραψε ένας άλλος κι ένας τρίτος ανέφερε: «Όταν πίστευε ότι κανείς δεν τον παρακολουθούσε, ο Τραμπ εξαπάτησε κάθε μία από τις τρεις συζύγους του. Όταν πίστευε ότι κανείς δεν τον έβλεπε, ο Τζο Μπάιντεν παρηγόρησε έναν άστεγο άνδρα. Το πραγματικό διαμάντι είναι ο Τζο».