Μπορείς να φανταστείς τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και την Σάλμα Χάγιεκ ως Ολύμπιους Θεούς στη σύγχρονη εποχή;

Μια ματιά του πώς θα μπορούσε να είναι μας δίνει η νέα, χιουμοριστική διαφήμιση της BMW για το Super Bowl, εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία.

Οι εμβληματικοί ηθοποιοί υποδύονται τον Δία και τη σύζυγό του Ήρα, που έχουν αποφασίσει να βγουν στη σύνταξη και να αποσυρθούν από τον Όλυμπο για να χαλαρώσουν σε ένα ζεστό μέρος – αν και τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίαζαν.

Η διαφήμιση δείχνει τον γενειοφόρο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να προσπαθεί να χαλαρώσει στην πισίνα (επάνω σε ένα φουσκωτό καρπούζι) αλλά και στο γήπεδο του γκολφ.

H Σάλμα Χάγιεκ ως Ήρα

Ωστόσο, η μονοτονία της ζωής του συνταξιούχου πολύ σύντομα αρχίζει να κουράζει το Δία, ο οποίος εκνευρίζεται από τη χρήση των γήινων ηλεκτρονικών συσκευών αλλά και από τους θνητούς γείτονές του, που τον ενοχλούν, ζητώντας συνεχώς να τους φορτίσει τα ηλεκτρικά αμαξάκια του γκολφ ή κάποιο θαμνοκοπτικό.

Λίγο μετά, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ φαίνεται να δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει βασικές συσκευές και χρειάζεται την σύζυγό του, Σάλμα Χάγιεκ, ντυμένη στα χρυσά, για να παρέμβει και να τον βοηθήσει. «Γλυκιέ μου δεν είναι επιστήμη πυραύλων» ακούγεται να λέει η Ήρα Χάγιεκ, βοηθώντας τον Έλληνα θεό να χειριστεί το φούρνο μικροκυμάτων.

Η Ήρα, η οποία έχει πλήρως εγκλιματιστεί, σε μία προσπάθεια να ξαναφέρει λίγο ενθουσιασμό στη ζωή του Δία, του κάνει δώρο μία αμιγώς ηλεκτρική BMW iX, κάτι το οποίο βοηθά τον Έλληνα θεό του κεραυνού να ξαναβρεί το ηλεκτρικό του κέφι. Το σποτ τελειώνει με το ευτυχισμένο ζευγάρι να τα «σπάει» στο δρόμο με τη νέα τους BMW iX, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Electric Avenue» του Eddy Grant, ενώ ο Δίας χρησιμοποιεί την ηλεκτρική του δύναμη για να αλλάξει τα φανάρια σε πράσινο.