Πέρασαν σχεδόν δύο βδομάδες από την ημέρα που έφτιαξες το ημιμόνιμο σου κι έχει αρχίσει να ξεφλουδίζει; Αναμενόμενο! Παρ’ ολ’ αυτά κρατήσου και μην μπεις στον πειρασμό να τραβήξεις βίαια το βερνίκι που ξέφτυσε, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να καταστρέψεις το υγιές νύχι που υπάρχει από κάτω. Αν δεν μπορείς να επισκεφτείς την τεχνήτριά σου για την αφαίρεση του παλιού ημιμόνιμου, σου έχω την λύση!

Θα χρειαστείς μόνο 5 εργαλεία για την διαδικασία!!!

1ο Βήμα Με μία λίμα, ξεκινάμε σιγά σιγά και λιμάρουμε την γυαλιστερή επιφάνεια του νυχιού. Το τελευταίο υλικό που είχε χρησιμοποιηθεί για το ‘σφράγισμα’ του ημιμόνιμου, ήταν το top coat και αυτό είναι που θέλουμε να βγάλουμε με την λίμα μας.

Βασικές αρχές λιμαρίσματος - www.retail.creativegroup.gr

2o Βήμα Στη συνέχεια, πάρτε ένα κομμάτι βαμβάκι και κόψτε το σε 10 μικρότερα κομμάτια. Εμποτίστε τα με ασετόν και βάλτε από ένα σε κάθε νύχι.

Βαμβάκι: 9 Απίστευτες Χρήσεις που δεν Σκεφτήκατε Ποτέspirossoulis.com – the  home issue

3ο Βήμα Σειρά για το αλουμινόχαρτο! Κόψτε επίσης 10 κομματάκια αλουμινόχαρτο (ίσα ίσα για να καλύπτονται τα ακροδάχτυλα σας) Αφού τα τυλίξετε πάνω από τα εμποτισμένα βαμβάκια, περιμένετε γύρω στα 20-25 λεπτά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

4ο Βήμα Πέρασαν τα 25′ ; Είναι ώρα να αφαιρέσετε το αλουμινόχαρτο ,να πάρετε ένα pusher ή ακόμη μια οδοντογλυφίδα και να σπρώξετε τα υπολείμματα του ημιμόνιμου με απαλές κινήσεις και προσοχή να μην τραυματίσετε τόσο την ονυχιαία πλάκα,όσο και το δέρμα σας!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

5ο Βήμα Τώρα,το μόνο που έμεινε είναι να προσφέρετε ενυδάτωση στα άκρα σας με κάποια κρέμα ή λαδάκι,καθώς έχουν αφυδατωθεί από την χρήση του ασετόν.

Καλή επιτυχία!!!