Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα video που αποτυπώνει ένα περιστατικό έντασης μεταξύ της Βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας και την Ελληνίδας πεθεράς της, Σοφίας.

Το σκηνικό έλαβε χώρα έξω από τον Καθεδρικό Πάλμα όπου όλη η οικογένεια είχε συγκεντρωθεί για να εκκλησιαστεί, όπου η τέως Βασίλισσα ποζάρει μαζί με τα εγγόνια της, την Σοφία και την Λεονόρ.

Κάπου εκεί εμφανίζεται η Λετίθια, η οποία μπαίνει μπροστά, χαϊδεύει την δεύτερη και προσπαθεί να την πάρει από το χέρι που κρατούσε η γιαγιά της, με τις δύο γυναίκες να ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες μπροστά από τις κάμερες.

Δεν πρόλαβε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο καβγάς που είχαν η Σοφία με τη νύφη της και το βασιλικό «ντέρμπι» συνεχίζεται με νέες συμμετοχές.

Η Μαρί Σαντάλ, σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου και ανιψιά της Σοφίας, πήρε θέση για τα όσα έγιναν, «στάζοντας φαρμάκι». «Τι λέει ο ισπανικός τύπος για αυτό; Είναι απαίσιο» έγραψε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια «Αυτό με εξαγρίωσε» και να καταλήξει γράφοντας ότι «Καμία γιαγιά δεν αξίζει αυτό το είδος αντιμετώπισης. Έδειξε τον πραγματικό της εαυτό».

Τα tweets βέβαια διαγράφηκαν μετά από κάποιες ώρες.