Η Beyonce φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου της βρετανικής «Vogue» και στη συνέντευξή της μιλά για τον νέο της στόχο, να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.

Με τα απροσδόκητα γεγονότα που συμβαίνουν μέχρι στιγμής φέτος, η Beyonce εξηγεί τη σημασία του να αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά της.

«Ο νέος μου στόχος είναι να επιβραδύνω και να αποβάλλω το άγχος από τη ζωή μου», αναφέρει. «Μπήκα στη μουσική βιομηχανία στα 15 μου χρόνια και μεγάλωσα με τον κόσμο να παρακολουθεί και να θέτω projects χωρίς διακοπή. Κυκλοφόρησα το Lemonade κατά τη διάρκεια της περιοδείας World Formation Tour, γέννησα δίδυμα, έδωσα συναυλία στο Coachella, σκηνοθέτησα το Homecoming, πήγα σε μια άλλη παγκόσμια περιοδεία με τον Jay (τον σύζυγό της Jay Z), ακολούθησε το Black Is King. Έχω περάσει πολύ χρόνο εστιάζοντας στην οικοδόμηση της υστεροφημίας μου και στην εκπροσώπηση του πολιτισμού μου με τον καλύτερο τρόπο που ξέρω. Τώρα, αποφάσισα να δώσω στον εαυτό μου άδεια για να επικεντρωθώ σε αυτό που με ευχαριστεί» δηλώνει η διάσημη καλλιτέχνης.

Beyonce: «Αποφάσισα να δώσω στον εαυτό μου άδεια» | tempo24.news