Τον Σεπτέμβριο του 2016 η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt και αυτό το διαζύγιο ακόμα δεν έχει εκδοθεί επίσημα.

Μολονότι το διαζύγιο ήταν συναινετικό, εξελίχθηκε σε ένα νομικό θρίλερ, αφού οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν σημαντικές διαφορές σε οικονομικά ζητήματα αλλά κυρίως σε θέματα που αφορούσαν τα 6 παιδιά που είχαν μαζί (τους Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox και Vivienne).

Η ηθοποιός είχε πάρει τη κηδεμονία των παιδιών και ο Pitt όλο αυτό το διάστημα πάσχιζε να διεκδικήσει να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, κάτι που αρχικά η Jolie δεν δέχονταν και απαιτούσε την παρουσία παιδοψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών όταν ο Pitt έβλεπε τα παιδιά του.

Τώρα όμως η Sun αναφέρει πως η Angelina αποφάσισε να προσφέρει στον Brad την ευκαιρία να κάνει διακοπές με τα παιδιά τους.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως του πρότεινε να φροντίζει ο ίδιος τα έξι παιδιά αυτό το καλοκαίρι, αφού η ίδια θα πρέπει να βρίσκεται για μεγάλο διάστημα στο Μεξικό για τα γυρίσματα της νέας ταινίας της.