Μια αποκαλυπτική συνέντευξη με αφορμή τη νέα της ταινία, «Gringo» παραχώρησε η Charlize Theron η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι κάπνιζε μαριχουάνα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της!

Στην νέα της ταινία, η 42χρονη Theron υποδύεται μια επιχειρηματία που έχει αποφασίσει να λανσάρει στην αγορά ένα βιοτεχνικό προϊόν μαριχουάνας. Και απ΄ότι φαίνεται η σχέση της με αυτή δεν περιορίζεται μόνο στο πλαίσιο της ταινίας.

Όπως είπε, παρόλο που έκανε σε τακτική βάση χρήση κάνναβης, δεν την επηρέαζε αρνητικά σε κάποιο τομέα της ζωής της. Μέχρι που, τα τελευταία, χρόνια παρατήρησε ότι άρχισε να έχει διαφορετική επίδραση σε εκείνη.

«Πραγματικά εκτιμούσα τη μαριχουάνα περισσότερο από το αλκοόλ ή οτιδήποτε άλλο», είπε. «Η χημεία που είχα με αυτό το “φυτό” ήταν μεγάλη όταν ήμουν νεότερη, αλλά, ξαφνικά, μια μέρα άλλαξε.
Κάπου στη δεκαετία των 30 μου έπιανα τον εαυτό μου να βαριέται και να βρίσκεται μονίμως όρθια μπροστά από ένα ψυγείο κι αυτό δεν ήταν καλό»

Παρόλο που έχει αποχαιρετήσει εδώ και μερικά χρόνια μια αγαπημένη της συνήθεια, δήλωσε ότι θα ήταν πολύ πρόθυμη να ξαναδοκιμάσει (και μάλιστα μαζί με τη μαμά της!) προκειμένου να τη βοηθήσει με τις αυπνίες .

«Είμαι πολύ ανοικτή στο να δοκιμάσω ξανά γιατί πλέον μπορώ να το ελέγξω», είπε. «Και πραγματικά θέλω γιατί υποφέρω από τις αϋπνίες και θα το προτιμούσα από το να πάρω υπνωτικά. Βασικά, όταν βρω την ευκαιρία θα το ξανακάνω και μάλιστα μαζί με τη μαμά μου. Ούτε εκείνη κοιμάται καλά».