Μετά από δύο χρόνια γάμου, η 49χρονη Τζένιφερ Άνιστον και ο 46χρονος Τζάστιν Θέρου ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο, αλλά παραμένουν φίλοι.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν μαζί για 7 ολόκληρα χρόνια, καθώς έγιναν ζευγάρι τον Μάιο του 2011, αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια μετά.Related image

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας», ήταν η δήλωσή τους για το γεγονός.

«Κανονικά, θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι η φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον», σημειώνουν στη συνέχεια.Related image

Επαγγελματικοί φέρεται να είναι οι λόγοι του διαζυγίου, μιας και τα μεγάλα διαστήματα απουσίας του  Τζάστιν, λόγω γυρισμάτων, από το σπίτι και την χώρα  επηρέασαν το γάμο τους.
Να σημειωθεί πως είναι το δεύτερο διαζύγιο για την Τζένιφερ Άνιστον, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ από το 2000 μέχρι το 2005.