Μετά και τη βράβευσή της ως η καλύτερη stand up comedian, η Δέσποινα Μοίρου, κάνει το δικό της tour στα μεγαλύτερα comedy club του Λος Άντζελες, όπως είθισται να κάνουν οι καλύτεροι κωμικοί μετά τη βράβευσή τους.

Η Ελληνίδα ηθοποιός που κάνει σημαντική καριέρα στην Αμερική, γράφει η ίδια τους μονόλογους γέλιου, ενώ μέσα στο εντυπωσιακό show που παρουσιάζει, μιμείται, τόσο σε φωνή όσο και εμφάνιση, διάφορες Αμερικανίδες ηθοποιούς αλλά και εκκεντρικές προσωπικότητες.

Η τελευταία της επιτυχημένη μίμηση ως Κim Kardashian κάνει θραύση.

Η περιοδεία της ξεκίνησε από το διάσημο «The Laugh Factory» που ήταν αυτό που την καθιέρωσε πριν μερικά χρόνια όταν πήγε στην Αμερική, όπου μεταξύ των θεατών που την αποθέωσαν πριν από λίγες μέρες, ήταν και ο Jim Carey.

Σχετική εικόνα
Jim Carey

Σε κάθε εμφάνιση που έχει κάνει μέχρι σήμερα, τόσο στο «The Comedy Store» όπου τη συνεχάρη για το βραβείο της ο μεγάλος κωμικός ηθοποιός Sammy Shore, όσο και στο «Ha Ha Comedy Club» αλλά και στο «Dime Room», όπου την υποδέχτηκε επί σκηνής, ο Adam Hunter, προκαλείται το αδιαχώρητο κόσμου.

Αν και το καθημερινό πρόγραμμα των εμφανίσεών της είναι εξαντλητικό, ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Laugh Factory του Hollywood αλλά και της Νέας Υόρκης, του Λας Βέγκας, του Ρένο και του Σικάγο, το «Comedy Gotham Club» της Νέας Υόρκης, το «New York Comedy» και το «The Comedy Palace» του Σαν Ντιέγο, δηλώνει πώς βιώνει την καλύτερη περίοδο της καλλιτεχνικής «ζωής» της στην Αμερική, που έχει αναγνωρίσει και στηρίζει το ταλέντο της.