Ο Μπόνο, ο εμβληματικός τραγουδιστής των U2, η σύζυγός του Άλι και τα παιδιά τους επισκέφθηκαν την Ύδρα για να παραβρεθούν στο γάμο της ανιψιάς του στο νησί.

Ο Μπόνο μάλιστα τραγούδησε στο γάμο, για την ακρίβεια ερμήνευσε μια slow εκδοχή του τραγουδιού των U2 «A Man and a Woman» και στην κιθάρα τον συνόδευσε ο γιος του, Ελάιτζα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω.

Ο frontman του ιρλανδικού συγκροτήματος, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ελληνικό νησί, δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και το σπίτι που είχε αγοράσει ο Λέοναρντ Κοέν, μπροστά από το οποίο φωτογραφήθηκε. Ο Λέοναρντ Κοέν, που έφυγε από την ζωή το 2016, είχε αγοράσει το σπίτι του 19ου αιώνα στην Ύδρα τον Σεπτέμβριο του 1960. Από το 2017 και έπειτα ο δρόμος όπου βρίσκεται το σπίτι έχει πάρει επισήμως το όνομά του.

Την επόμενη ημέρα, με ιστιοπλοϊκό σκάφος ξεκίνησαν την κρουαζιέρα τους στο Αιγαίο, με πρώτη στάση στην Αντίπαρο, όπου ο Μπόνο φωτογραφήθηκε με θαυμαστές του. Ακολούθησε η Μύκονος, όπου ο φακός απαθανάτισε τον τραγουδιστή αγκαλιά με την σύζυγό του να κάνουν βόλτες στα σοκάκια του νησιού, ενώ οι διακοπές των διάσημων “τουριστών” στα νησιά του Αιγαίου συνεχίζονται…

Στην Ύδρα, μπροστά στο σπίτι του Κοέν
Στην Αντίπαρο με έναν Νορβηγό φαν των U2
Ο Ελάιτζα, γιος του Μπόνο (με την κιθάρα)