Ο Σπύρος Παππάς και ο Γιώργος Ρήγας, ζωόφιλοι και ιδιοκτήτες σκύλων κι οι δύο, είχαν την πρωτότυπη ιδέα να δημιουργήσουν τον πρώτο φούρνο για σκύλους στη χώρα μας, προσφέροντας καθημερινά υγιεινό, μαγειρευτό και φρέσκο φαγητό στα αγαπημένα μας κατοικίδια.

Στο Dog Bakery, λοιπόν, που βρίσκεται στα Άνω Πατήσια, ο σκύλος σας θα βρει την ευτυχία του. Μπαίνοντας στον χώρο, μάλιστα θα σας προϋπαντήσει η Λούνα: εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την αφήσετε να σας μυρίσει και να της χαϊδέψετε την κοιλίτσα κι εκείνη θα σας υποδεχτεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων θεωρούν ότι μια ποιοτικότερη λύση είναι να δώσουν στο ζώο τους μια μερίδα από το δικό τους φαγητό αντί για τις τροφές του εμπορίου, κάτι, όμως, απόλυτα λανθασμένο για την υγιεινή διατροφή του ζώου σας.

Οι σκύλοι χρειάζονται εντελώς διαφορετικά στοιχεία στο γεύμα τους από τους ανθρώπους, οπότε αν πραγματικά θέλουμε να φροντίσουμε τη διατροφή τους πρέπει να τους μαγειρεύουμε ειδικό φαγητό, κάτι όπως που απαιτεί χρόνο.

Επειδή, μάλιστα, το μεγαλύτερο ποσοστό σκύλων εμφανίζει δυσανεξία σε κάποιες ζωικές πρωτεΐνες, εδώ θα βρείτε μονοπρωτεϊνικές συνταγές, δηλαδή τροφές με διαφορετικές πηγές πρωτεΐνης και ποτέ μίξη αυτών, ώστε να μπορεί κανείς να επιλέξει αυτή που ταιριάζει στο ζώο του και ταυτόχρονα καλύπτει τις προτιμήσεις τους.

Πέρα από τις φρεσκοψημένες τροφές που ακολουθούν συγκεκριμένες συνταγές, δέχονται -κατόπιν συνεννόησης με κτηνίατρο-, συγκεκριμένες παραγγελίες με παραλλαγές στα υλικά, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε ζώου.

Στο μενού, επίσης, θα βρείτε και λιχουδιές λαχανικών, καρύδας, με μήλο, φυστικοβούτυρο,μπανάνα ή superfoods, ενώ αργότερα θα προστεθούν τούρτες και ειδικά γλυκάκια.