Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η Ελένη Μενεγάκη για να τιμήσει κι εκείνη με την σειρά της τη Γιορτή της Μητέρας.

Η ίδια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, του 18χρονου Άγγελου, της 16χρονης Λάουρας, της 13χρονης Βαλέριας και της 6χρονης Μαρίνας. Και μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έχει εκφράσει πολλές φορές δημοσίως την αγάπη της στα παιδιά της όμως το πρωί της Κυριακής δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που δεν είχαμε ξαναδεί, τόσο με τη μητέρα όσο και τα τέσσερα παιδιά της και έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα σε όλες τις μητέρες.

«Την μαμά μου την χόρτασα στα “σ’αγαπώ μαμά”…. της το έλεγα 100 φορές την μέρα κι εκείνη πάντα γελούσε ! Όταν απέκτησα τα δικά μου παιδιά έκανα το ίδιο και σ’ εκείνα, 100 φορές την μέρα τους έλεγα ποσό πολύ τα αγαπώ… ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει το ίδιο κάνω… Αγάπη, αγάπη, αγάπη, μια μεγάλη αγκαλιά… αυτό για εμένα είναι η μάνα με δυο λόγια!Μανούλα μου ακόμα στο φωνάζω… μαμά μου σ’ αγαπώ και σ’ ευχαριστώ που είσαι εσύ η μαμά μου… σ’ ευχαριστώ που μου στάθηκες τόσο για να καταφέρω να αποκτήσω και να μεγαλώσω 4 υπέροχα παιδιά! Μανούλες όλου του κόσμου χρόνια πολλά… μανούλες της καρδιάς… μανούλες της κοιλιάς! Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε τις σπάνιες φωτό που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη:
Από την περίοδο που ήταν έγκυος στην Βαλέρια, τον Αγγελο μικρό, τη γέννηση της Λάουρας, τη βάπτιση της μικρής Μαρίνας και από χαρούμενες οικογενειακές στιγμές…