Σε τέσσερις μήνες φυλάκισης με αναστολή για απλή σωματική βλάβη καταδικάστηκε ο Μάνος Παπαγιάννης, μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου.

Παράλληλα, η ηθοποιός κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της σωματικής βλάβης.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, η πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσε ήδη έφεση για την πρωτόδικη απόφαση και η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, η Σοφία Παυλίδου εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την απόφαση για την δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε το 2018, όταν η ηθοποιός μήνυσε τον τότε συμπρωταγωνιστή της για ξυλοδαρμό.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που δικαιώνομαι μετά από τέσσερα χρόνια, που δεν το έβαλα κάτω και που το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτόν τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Παρ’ όλο που δέχτηκα μήνυση για να λυγίσω, να μη συνεχίσω» είπε η Σοφία Παυλίδου στους δημοσιογράφους, ευχαριστώντας τον δικηγόρο της και τους μάρτυρες υπεράσπισης.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα θύματα να βγουν νικητές και να δικαιωθούν. Να μην χάνουν την πίστη τους. Η αλήθεια πάντα θα λάμπει», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Μάνος Παπαγιάννης ανέφερε: «Εφεσιβάλαμε την απόφαση. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα στην επόμενη δίκη».