Η βασίλισσα της νύχτας, η θρυλική Ζωζώ Σαπουντζάκη, έκλεισε αισίως τα 88 καθώς είναι γεννημένη στις 27 Μαΐου το 1933, και γιόρτασε τα γενέθλιά της με καλούς της φίλους.

“Το καλύτερο δώρο για εμένα είναι να είμαι υγιής για να μπορώ να δουλεύω. Την αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μπορώ να συνεχίσω να την κάνω”, δήλωσε, ενώ σχετικά με την επιτυχία της στους άντρες, η ίδια είπε: “Το μυστικό της επιτυχίας μου με τους άντρες ήταν ότι ήμουν σοβαρή. Δεν είχα φλερτ και δούλευα πάρα πολύ”.

Η ίδια ωστόσο έμελλε να δει τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη. “Αρκετά από τα χρήματα που έβγαλα πήγαν για το σπίτι μου στην Κινέτα που κάηκε. Ήταν τα πάντα για εμένα αυτό το σπίτι, ήταν η ψυχή μου, αλλά δυστυχώς κάηκε”, είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Στα γενέθλιά της ήταν και η καλή της φίλη Άννα Φόνσου, η οποία αποκάλυψε ότι ετοιμάζουν μια παράσταση μαζί.

“Μια ευχή που έχω είναι να δουλέψω μαζί με τη Ζωζώ και θα γίνει. Ετοιμάζουμε μια παράσταση μαζί”, είπε, ενώ αποκάλυψε ότι πάντα θαύμαζε τα ρούχα της κ. Σαπουντζάκη.

“Όταν παίρνω τη Ζωζώ τηλέφωνο της λέω πάντα για τα ρούχα της. Μπορεί να γίνεται κάτι σοβαρό στη χώρα μας και εγώ της λέω για τα ρούχα της”, ανέφερε γελώντας η κ. Φόνσου.