Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και να σκηνοθετήσει την τηλεοπτική σειρά «Catch – 22» που βασίζεται σε βιβλίο, θεωρείται για την ακρίβεια ένα από τα μεγαλύτερα αντιπολεμικά μυθιστορήματα όλων των εποχών.

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Ιταλία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και επικεντρώνεται στη δράση του σμηνίτη Τζον Γιοσάριαν, πιλότου βομβαρδιστικού της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Ο Γιοσάριαν θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του έχοντας συμπληρώσει το απαιτούμενο όριο πτήσεων, το οποίο όμως αλλάζει κάθε φορά, ανάλογα με τις αποφάσεις της ηγεσίας.
Σύμφωνα με τον κανόνα-παγίδα «Catch-22», ένας άνθρωπος θεωρείται τρελός εάν συνεχίζει πρόθυμα να πετάει σε επικίνδυνες αποστολές μάχης, αλλά το αίτημα να απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του είναι απόδειξη λογικής και συνεπώς τον καθιστά μη επιλέξιμο για να αποχωρήσει από το πεδίο των μαχών. Ο Γιοσάριαν επινοεί διάφορα κόλπα για να αποδείξει ότι είναι τρελός.

Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ θα υποδυθεί τον συνταγματάρχη Κάθκαρτ. Πρόκειται για τον πρώτο του τηλεοπτικό ρόλο από τότε που αποχώρησε από τη δραματική σειρά “Στην Εντατική” στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Τα γυρίσματα του τηλεοπτικού «Catch-22» θα ξεκινήσουν το 2018.