Αγωγή και μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη πρόκειται να καταθέσει ο γιος της αείμνηστης Αλίκης ΒουγιουκλάκηΓιάννης Παπαμιχαήλ, για την αναφορά του δημοσιογράφου σε προσωπικές στιγμές που μοιράστηκε με την μητέρα του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μιλώντας στο Mega ο δικηγόρος του κ. Παπαμιχαήλ, Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε: «Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί συγκρατημένο με μόρφωση. Έχει μια αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του. Η μητέρα του, όταν ήταν μικρός, ήταν μητέρα και πατέρας. Η σχέση του με τη μητέρα του ήταν μοναδική. Η ανάμνησή της τον συνοδεύει στην καθημερινότητά του».

Όπως σημείωσε: «Μας πήρε μια μέρα τηλέφωνο και εξέφρασε τεράστια λύπη γι’ αυτά που άκουσε από τον κύριο Λιάνη. Προσπαθήσαμε να τον συνεφέρουμε, ένιωθε συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαριά προσβεβλημένος. Ότι επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης.

Μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά εις βάρος του κ. Λιάνη. Ο νεκρός μπορεί να μην έχει δικαιώματα, τα προσφιλή του πρόσωπα όμως έχουν δικαιώματα. Υπάρχει ποινικό αδίκημα για τη μνήμη του νεκρού που προστατεύεται. Τα πρόσωπα που δικαιούνται να κινηθούν δικαστικά είναι οι συγγενείς».

Ο Γιώργος Λιάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την ερωτική σχέση, που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και περιέγραψε  ένα περιστατικό από επίσκεψη στο σπίτι της ηθοποιού