Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ κατηγορείται ότι «τρομοκρατούσε το σετ της σειράς Grey’s Anatomy», προκαλώντας «μετατραυματικό στρες σε συναδέλφους του», σύμφωνα με ένα βιβλίο.

Πρόκειται για το «How to Save a Life: The Inside Story Of Grey’s Anatomy» της Lynette Rice, με ανθρώπους πίσω από τη δημοφιλή σειρά να περιγράφουν «τη σκοτεινή πλευρά του Δρ. McDreamy».

Grey's Anatomy»: Μιλούν η Έλεν Πομπέο και ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ αφού έφυγε από  την παράσταση; - Ψυχαγωγία

Μάλιστα, σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο που δημοσιεύτηκε από το «The Hollywood Reporter», σύμφωνα με τη Daily Mail, ο εκτελεστικός παραγωγός James D. Parriott εξήγησε πώς αυτά τα «θέματα ανθρώπινου δυναμικού» οδήγησαν τελικά τον χαρακτήρα του Πάτρικ Ντέμπσεϊ να πεθάνει το 2015 κατά το τέλος της σεζόν 11.

Πάτρικ Ντέμπσεϊ | celebrities Ειδήσεις | Yupiii.gr

Σύμφωνα με τον Parriot λοιπόν, ένας από τις 80 πηγές του βιβλίου: «Υπήρχαν ζητήματα ανθρώπινου δυναμικού. Δεν ήταν σεξουαλικό σε καμία περίπτωση. Τρομοκρατούσε κάπως το σετ, κάποια μέλη του καστ είχαν ένα είδος μετατραυματικού στρες λόγω εκείνου».

Ο 55χρονος Πάτρικ, όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η Daily Mail, μπήκε στην παραγωγή ως το μεγαλύτερο όνομα, και όταν ο χαρακτήρας του Δρ. Ντέρεκ Σέπερντ λόγω της τηλεοπτικής σχέσης με τη Μέρεντιθ Γκρέι, αγαπήθηκε, ο αντίκτυπός του στα γυρίσματα αυξήθηκε.

8 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον Patrick Dempsey (pics) | Patras Events

Ο Parriott θυμήθηκε τη δημιουργό Shonda Rhimes που είπε: «Είναι ο McDreamy, ο τέλειος άνδρας». Η φυσική του γοητεία τον έκανε αρεστό σε πολλούς, με τη συγγραφέα-παραγωγό Jeannine Renshaw να θυμάται: «Ολοι αγαπάμε τον Πάτρικ. Ο Πάτρικ είναι αξιαγάπητος».