Ο Hugh Jackman είναι παντρεμένος με την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερή του Deborra-lee 22 χρόνια, πράγμα ασυνήθιστο στο Χόλιγουντ.

Ο Αυστραλός ηθοποιός αποκαλύπτει την τακτική που ακολουθούν με την σύζυγό του όλα αυτά τα χρόνια, όταν ξεκινά ο καβγάς.

«Σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις, οτιδήποτε έχει σχέση με τα παιδιά, την εργασία, ρωτάμε πάντα τους εαυτούς μας: Είναι καλό για τη σχέση μας;».

Επιπλέον, η 62χρονη σύζυγός του και ο Hugh Jackman ποτέ δεν κοιμούνται, αν έχει προηγηθεί καβγάς και δεν έχουν συμφιλιωθεί. «Αυτό μας κάνει να παραμένουμε ξύπνιοι μέχρι τις τρεις το πρωί», αναφέρει ο 49χρονος ηθοποιός στην εφημερίδα «Die Welt».

«Ακόμη προσπαθούμε να μην μένουμε χώρια για περισσότερο από δύο εβδομάδες, κάτι που δεν είναι εύκολο με τη δουλειά μας. Facetime, Skype – είναι υπέροχα. «Αλλά δεν είναι το ίδιο με το να είμαστε μαζί», εκτιμά.

Ο Hugh Jackman και η Deborra-lee έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά. «Η ανατροφή των παιδιών είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που μπορεί κάποιος να φανταστεί» δηλώνει ο ίδιος και σημειώνει: «Δεν έχει σημασία πόσους οδηγούς με συμβουλές θα διαβάσετε, τα παιδιά δεν τους διαβάζουν. Πρέπει να ακολουθείτε τα ένστικτά σας τόσο συχνά, και αυτή είναι μια εμπειρία που σας κάνει ταπεινόφρονες. Επειδή συχνά δημιουργείται η αίσθηση ότι κανένας δεν ξέρει τίποτε».