Ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας προχώρησε σήμερα σε μια αποκάλυψη για την υγεία του που ξάφνιασε. Μιλώντας για τη θητεία του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, είπε πως εκτός από το πρόβλημα με την καρδιά του, έδωσε και μάχη με τον καρκίνο.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, αντιμετώπισε καρκίνο στο στομάχι και τώρα  «προχωρά παρακάτω». «Τέλειωσε- Πάμε παρακάτω. Τέλειωσε…Όπως τελειώνουν αυτά. Έναν καρκίνο τον παντρεύεσαι», είπε χαρακτηριστικά και δήλωσε πως δεν φοβάται το θάνατο.

 

Μετά τον θάνατό του τι θέλει να λένε για εκείνον; «Μετά το θάνατο μου θέλω να πηγαίνουν κάπου τα εγγόνια μου και να τους λένε για τον παππού τους. Αυτό με τρελαίνει, ενώ το να μου πει τώρα κάποιος κάτι δεν με νοιάζει. Το θέλω αυτό, μπορεί να είναι παραλογισμός, αλλά ο καθένας κουβαλάει και μια τρέλα, εγώ έχω αυτήν».

Θέλει να γνωρίσει τα εγγόνια του ή θέλει να μάθουν πράγματα για εκείνον από διηγήσεις; «Καλύτερα από διηγήσεις, γιατί ο μύθος θα είναι πιο μεγάλος, άμα δεν με ξέρουν. Αν με γνωρίσουν, ίσως με απομυθοποιήσουν. Έχω κι εγώ τα ελαττώματα μου, έχω πολλά μείον».