Ο Λάκης Λαζόπουλος και οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν και πάλι στη μικρή οθόνη, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο δημοφιλής ηθοποιός θα μεταμορφωθεί ξανά σε πολλά και διαφορετικά πρόσωπα και θα αναβιώσει, μέσα από αυτοτελή επεισόδια, τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», σχολιάζοντας με το καυστικό του χιούμορ την επικαιρότητα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21.00 και την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 18.45, θα προβληθούν τα best off της σειράς, ενώ η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου στις 21.00.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι  οι «Δέκα Mικροί Μήτσοι» βγήκαν στον αέρα το 1992 μέχρι το 2004, μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Ο Λάκης Λαζόπουλος  πρωταγωνιστούσε, πλαισιωμένος από καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως ο Τάσος Παλαντζίδης, η Ελένη Γερασιμίδου, η Σοφία Φιλιππίδου, η Υρώ Μανέ, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο ΡένοςΧαραλαμπίδης, η Μαρία Γεωργιάδου, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Χρήστος Ευθυμίου, ο Δημήτρης Σταρόβας κι άλλοι.

Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» ήταν μία από τις μακροβιότερες τηλεοπτικές σειρές, από την οποία πέρασαν από τα πιο γνωστά ονόματα του ελληνικού καλλιτεχνικού κόσμου, όπως ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Θανάσης Βέγγος, ο Κώστας Χατζηχρήστος, η Ρένα Βλαχοπούλου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Σπεράντζα Βρανά, η Μίλβα, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Μαρία Φωκά, η Χαρούλα Αλεξίου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Τασσώ Καββαδία, η Μαρία Καβογιάννη, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο Τζίμης Πανούσης και πολλοί άλλοι.