Η ταινία ¨Ο Σωματοφύλακας¨ με πρωταγωνιστές τον Κέβιν Κόστνερ και την Γουίτνεϊ Χιούστον σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία και πρόκειται για μια από τις αγαπημένες του κοινού, μιας και σε κάθε προβολή της, στη μικρή οθόνη πλέον, σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Αυτό που δεν γνωρίζει το ευρύ κοινό είναι ότι επρόκειτο να υπάρξει και συνέχεια της ταινίας και πρωταγωνίστρια αυτή την φορά θα ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα! «Το στούντιο ήθελε να γυρίσουμε την συνέχεια του Σωματοφύλακα (με την πριγκίπισσα Νταϊάνα), στον ίδιο περίπου ρόλο με την Γουίτνεϊ Χιούστον» δήλωσε πρόσφατα ο Κέβιν Κόστνερ στο PeopleTV. «Είναι κάτι που κανείς δεν γνώριζε για περίπου ένα χρόνο».

Όπως αναφέρει ο γοητευτικός ηθοποιός, πήρε το σενάριο στα χέρια του μόλις μία ημέρα προτού πεθάνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Παρίσι. Οι δυο τους μίλησαν πριν τον θάνατό της και αποκάλυψε πως η Νταϊάνα ήταν «απίστευτα γλυκιά», αν και ανησυχούσε πολύ για τις σκηνές με τα φιλιά.

«Θυμάμαι ότι ήταν απίστευτα γλυκιά στο τηλέφωνο όταν μου έκανε ερωτήσεις» λέει ο Κέβιν Κόστνερ. «Μου είπε κάποια στιγμή: ‘Θα έχουμε κάποια σκηνή με φιλιά;’. Αλλά το είπε με πολύ σεβασμό και ήταν πολύ αγχωμένη γιατί πιστεύω ότι η ζωή της ήταν πολύ ελεγχόμενη».

Ο Κέβιν Κόστνερ είπε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα πως «θα υπάρξουν και τέτοιες σκηνές, αλλά πως σίγουρα δεν θα υπάρξει κανέναν πρόβλημα». Και ο ηθοποιός πρόσθεσε πως συνομίλησε με την Νταϊάνα εξαιτίας μιας άλλης «σημαντικής» σχέσης – αυτής με την Σάρα Φέργκιουσον, που τους έφερε σε επαφή. «Πάντα σεβόμουν την Σάρα γιατί ήταν αυτή που κανόνισε την επικοινωνία με την πριγκίπισσα Νταϊάνα» είπε. «Ήταν αυτή που το κανόνισε και δεν είπε ποτέ ‘Γιατί όχι εγώ; Είμαι κι εγώ πριγκίπισσα’. Αντιθέτως ήταν πολύ υποστηρικτική με την ιδέα αυτή».

Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα παραλίγο να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Ο Σωματοφύλακας» σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη το 2012 με τον Άντερσον Κούπερ.

Τότε συγκεκριμένα είχε πει: «Η Νταϊάνα κι εγώ μιλούσαμε για να γυρίσουμε τον Σωματοφύλακα 2». Της είπα ότι θα την προσέχω όπως πρόσεχα και την Γουίτνεϊ Χιούστον. Μου ζήτησε να γράψω γι’ αυτήν. Και της είπα: ‘Θα το προσαρμόσω επάνω σου, αν ενδιαφέρεσαι’ για να λάβω αμέσως την απάντηση: ‘Ενδιαφέρομαι’».