Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Έλεν Μίρεν , βοηθά στην εκστρατεία εμβολιασμού κατά του κορονοϊού στην Ιταλία, συμμετέχοντας σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με τίτλο «La Vacinada». Το βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί επίσης ο κορυφαίος Ιταλός κωμικός Κέκο Τζαλόνε, έχει γίνει viral και έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,7 εκατομμύρια views.

Στο βίντεο, η Έλεν Μίρεν περιποιείται έναν κήπο κοντά σε δρόμο στη Νότια Ιταλία, όταν ο Τζαλόνε, ο οποίος υποδύεται έναν Ισπανό, σταματά με το αυτοκίνητό του, ρωτά πώς θα φθάσει στον προορισμό του και παρατηρεί ένα σημάδι στο χέρι της, στο σημείο όπου έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Στη συνέχεια ο Τζαλόνε αρχίζει να τραγουδά και ακολουθούν εικόνες μιας παθιασμένης ερωτικής σχέσης με το ζευγάρι να χορεύει σε έναν οπωρώνα με λεμονιές, να απολαμβάνει ένα παιχνίδι Bocce Ball και να παίζει χαρτιά.

Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται στον χαρακτήρα που υποδύεται η Έλεν Μίρεν με το ρεφρέν: «Λατρεύω να χορεύω μαζί σου, O’Vacinada. Πρόσωπο με πρόσωπο με αυτό το εμβολιασμένο μεγάλο κορίτσι».