Σε εορταστικό κλίμα ενόψει Χριστουγέννων μπαίνουν οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, με τη Βιέννη να αποτελεί τον πιο μαγευτικό προορισμό και να κρατάει τα σκήπτρα στις επιλογές των ταξιδιωτών.

Η αυστριακή πρωτεύουσα με τον αριστοκρατικό αέρα και τον λαμπερό στολισμό σε δρόμους, κτίρια και υπαίθριες αγορές, σου δίνει την αίσθηση ότι ο χρόνος έχει σταματήσει σε μια άλλη εποχή. Τα Χριστούγεννα στη Βιέννη είναι μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις των εορτών,

Μια από τις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις είναι αναμφίβολα το Παρίσι, το οποίο γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό όταν στολίζεται. Ο εμβληματικός πύργος του Άϊφελ με τον φαντασμαγορικό φωτισμό και οι βιτρίνες του θρυλικού πολυκαταστήματος Γκαλερί Λαφαγιέτ σηματοδοτούν την αρχή της εορταστικής περιόδου.

Μεγαλειώδης ο στολισμός και στο Λονδίνο με τα αμέτρητα φώτα της βρετανικής πρωτεύουσας να φωτίζουν τους εμπορικούς δρόμους και τις πλατείες, δημιουργώντας μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα. Τα χριστουγεννιάτικα αστέρια της Oxford Street αποτελούνται φέτος από 300.000 φώτα LED, ενώ τα καταστήματα Harrods, σήμα κατατεθέν της εορταστικής περιόδου για τους Λονδρέζους, δικαιολογούν την φήμη τους για μια ακόμη φορά με τον παραμυθένιο στολισμό τους.