Είναι γνωστή ως η βίλα του Ψυχρού Πολέμου, η τιμή πώλησής της ανέρχεται σε 18 εκατ. δολάρια και βρίσκεται σε βάθος οκτώ μέτρων για να προστατεύει τους ιδιοκτήτες της ακόμη και από πυρηνικό πόλεμο!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η... χλιδάτη βίλα με πυρηνικό καταφύγιο!

Η κατοικία των 240 τ.μ. βρίσκεται στο μέσο μιας υπόγειας έκτασης 1.358 τ.μ. όπου περιλαμβάνονται σάουνα, κήπος με τεχνητό γκαζόν και ένα μεγάλο μπαρ, όπως αναφέρεται στην αγγελία που δημοσιεύτηκε από την Berkshire Hathaway Home Services, εταιρεία που ανήκει στον όμιλο του δισεκατομμυριούχου Warren Buffett.

Αποτέλεσμα εικόνας για Η... χλιδάτη βίλα με πυρηνικό καταφύγιο!

Η βίλα έχει συνολικά πέντε κρεβατοκάμαρες και έξι μπάνια, ενώ ο εσωτερικός και εξωτερικός φωτισμός μιμείται την εναλλαγή της ημέρας και της νύχτας.

Χτίστηκε το 1978 από τον Τζέραρντ Χέντερσον, πρώην διευθυντή της Avon Cosmetics, ο οποίος ήταν ένας από τους πάμπολλους Αμερικανούς που είχαν πειστεί ότι ο Ψυχρός Πόλεμος θα κατέληγε σε θερμή σύρραξη με τη χρήση πυρηνικών όπλων.

Η βίλα που αντέχει σε πυρηνικό πόλεμο!

Ο διάκοσμος της βίλας και η προοπτική της υπόγειας ζωής δεν άρεσε ωστόσο στη σύζυγο του Τζέραρντ, η οποία αποφάσισε να χτίσει και μία υπέργεια κατοικία.

Ιδιοκτήτης της βίλας σήμερα είναι ο Mark Voelker, πρόεδρος της Εταιρείας για την προστασία των ειδών που κινδυνεύουν από εξαφάνιση.