Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Αντωνία Δούδαλη. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για πολλά και πολλούς με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει.

«Δεν θέλω να κάνω κριτική για την τηλεόραση, είναι περίεργο πράγμα να κάνεις κριτική, να εκφέρεις απόψεις είτε για προγράμματα, είτε για κανάλια, είτε για άτομα. Καλείσαι να πεις τη γνώμη σου και ξαφνικά βρίσκονται 1,500 φεισμπουκατζήδες οι οποίοι σε ξεσκίζουν μέσα σε μισή ώρα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μορφωμένο κορίτσι, δεν υπάρχει αμφιβολία. Δασκάλα δεν είναι; Ξέρει ελληνικά, τηλεόραση δεν ξέρει. Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι άνθρωποι που την προωθούν να την εκπαιδεύσουν.

Ο Γιώργος Λιάγκας δούλεψε αρκετό καιρό μαζί μου, είχα δει στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο με πολύ μεγάλες προοπτικές. Δεν είμαι πάντα ευχαριστημένος από την πορεία του, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Θυμάμαι μια φορά είχε έρθει και με είχε πιάσει από το πέτο και μου λέει: «Άκου να σου πω, μη με πάρεις να μου πεις γιατί έφυγα από την πολιτική και πήγα στην ψυχαγωγία, γιατί αυτό θα κάνω. Κουράστηκα να δουλεύω με πενταροδεκάρες και πρέπει να κάνω κάτι καλύτερο στη ζωή μου». Στην πρωινή ζώνη θεωρώ ότι είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει», είπε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας για τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

«Δεν μου αρέσουν τα reality, αλλά τα Survivor τα είδα όλα. Τι να κάνω, να μην το δω το παιδί μου; Όχι ότι μου άρεσε όλη η εκπομπή, αλλά ο ίδιος ήταν καλός. Κράτησε τη σοβαρότητά του και βγήκε κερδισμένος από όλη αυτή την ιστορία», σημείωσε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Ο πατέρας μου πέθανε φτωχός - Με απέτρεψε να γίνω  ηθοποιός (Βίντεο) - Media