Η Jennifer Lopez ξεχώρισε για το ρόλο της ως Selena το 1997 και έγινε η πρώτη Λατίνα ηθοποιός που κέρδισε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για ένα ρόλο. Και ενώ φαίνεται ότι τα τελευταία 22 χρόνια ήταν ευνοϊκά για την πορεία της προς τη φήμη και το Χόλιγουντ, η σταρ αποκάλυψε πως στην αρχή βίωσε μια πολύ διαφορετική κατάσταση.

Η 50χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια, έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στο Variety, όπου μίλησε για τις πρώτες μέρες της καριέρας της.

Η Lopez αποκάλυψε ότι της έλεγαν πως θα μπορούσε να παίξει μόνο ρόλους καθαρίστριας και είπε πως στελέχη της βιομηχανίας σχολίαζαν τα «πολύ μεγάλα» οπίσθιά της.

Η συνέντευξη συνοδεύεται από μια εντυπωσιακή φωτογράφιση. Τα σχόλια για το σώμα της επηρέασαν πολύ την αυτοεκτίμησή της, είπε η Lopez.

«Δεν θα έλεγαν ποτέ σε έναν άντρα πως ο κ@@ος σου είναι πραγματικά μεγάλος», δήλωσε και αποκάλυψε ότι υπήρχαν αμέτρητες περιπτώσεις που οι άντρες είχαν κάτι να πουν ανοιχτά για αυτό το μέρος του σώματός της. Στη συνέχεια η Lopez μίλησε για την περίοδο που ήταν ζευγάρι με τον Ben Affleck και παραδέχτηκε πως τότε είχε αρχίσει να αισθάνεται πως χάνει τον έλεγχο της δημόσιας εικόνας της, καθώς αναφέρονταν σε αυτήν μέσα από τη σχέση της με τον ηθοποιό. Όταν μετά από μια μεγάλη ανάπαυλα στην καριέρα της λόγω μητρότητας άρχισε να μην δέχεται πια προτάσεις, αποφάσισε να πει «ναι» στην πρόταση να συμμετάσχει στο American Idol στην κριτική επιτροπή.

«Μου είπαν να μην το κάνω γιατί δεν θα με έπαιρναν στα σοβαρά μετά από αυτό και δεν θα μου προσέφεραν ρόλους. Το έκανα γιατί ήδη δεν μου προσέφεραν ρόλους», δηλώνει.

Σήμερα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ και μια άκρως επιτυχημένη τραγουδίστρια. Στη συνέντευξή της η Jennifer Lopez ανακοινώνει πως το επόμενο βήμα – όνειρό της – είναι να σκηνοθετήσει τη δική της ταινία.