Προσφάτως η Μαίρη Χρονοπούλου παραπονέθηκε σε τηλεοπτική συνέντευξή της ότι έχει πολλά χρόνια να δει την Μάρω Κοντού, με την οποία κάποτε έκαναν παρέα. Λίγο αργότερα η Μάρω Κοντού δήλωσε πως οι δυο τους χάθηκαν στη διαδρομή και πως: «Δεν ξέρω αν θα ήθελα να τη δω, έχουμε χαθεί, νομίζω δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα».

Η Μαίρη Χρονοπούλου δίνει τη δική της απάντηση: «Σ’ αγαπάω, Μαριάνθη Κοντού! Αγαπάω τη Μαριάνθη μου – όπως είναι το κανονικό όνομα της παλιάς φίλης μου Μάρως – και μόνο καλά θα λέω πάντα για εκείνη. Μεγαλώσαμε μαζί και μαζί της αγαπάω και τα νιάτα μας, στο Εθνικό Θέατρο, όταν στα 18 τότε εκείνη και εγώ στα 19 κάναμε στενή παρέα».

Θυμάται ακόμη ένα άγνωστο περιστατικό, το οποίο αναφέρεται σε θεατρική συνεργασία των δύο μεγάλων πρωταγωνιστριών το 1992 στο Δελφινάριο.

«Στη Μάρω χρωστάω την επιτυχημένη συνεργασία μας σ΄αυτή την παράσταση, που εκείνη τραγουδούσε τη «Μαύρη Φορντ» κι εγώ «Του αγοριού απέναντι» και αποθεωνόμασταν. Εκείνη επέμενε να συνεργαστούμε γιατί πίστευε πολύ ότι θα σκίζαμε και οι δυο μαζί πάνω στη σκηνή, όπως και έγινε. Δεν θα ξεχάσω ότι η Μάρω έδωσε μάχη να είμαι σε αυτή τη δουλειά – αφού οι θεατρικοί παραγωγοί, οι Μαροσούληδες, δεν με ήθελαν – και μάλιστα κατέβασε η ίδια τον μισθό της για να με πάρουν! Τέτοιες θυσίες έκανε για εμένα η αγαπημένη μου φίλη. Είναι δυνατό να μην την αγαπάω; Ακόμα και τη γιορτή μας κάναμε μαζί κάποτε με μια ωραία δεξίωση στο La Playa. Όλο το θέατρο το ήξερε ότι ήμασταν αγαπημένες. Άλλωστε, δεν μαλώσαμε ποτέ…» ξεκαθαρίζει μια και καλή η Μαίρη, δίνοντας την απάντηση της.