Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι βρίσκονται στη Χάγη προκειμένου να παρευρεθούν στους αγώνες Invictus, που πραγματοποιούνται φέτος για πέμπτη φορά.

Οι Invictus Games ιδρύθηκαν από τον Χάρι, ο οποίος υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό στο Αφγανιστάν. Είναι διεθνής αθλητική εκδήλωση για στρατιώτες και βετεράνους πολέμου τραυματίες και ανάπηρους.

Στην εναρκτήρια τελετή των αγώνων το Σάββατο 16/04 το βράδυ, η δούκισσα του Σάσεξ ανέλαβε να απευθύνει χαιρετισμό, βρίσκοντας την ευκαιρία να «καρφώσει» τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η ίδια και ο σύζυγός της αποχώρησαν από το βασιλικό παλάτι και μετακόμισαν στο Λος Άντζελες.
 
«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις υπηρεσίες που έχετε προσφέρει και ευχαριστούμε όλες τις οικογένειες και τους φίλους που βρίσκονται εδώ απόψε και σας στήριξαν σ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομή σας. Γιατί αυτό σημαίνει προσφέρω υπηρεσία, αυτή είναι η αφοσίωση και αυτή είναι η οικογένεια των Invictus Games.», είπε η Markle στο λόγο της εστιάζοντας στη λέξη «service», αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που είχε ανακοινώσει το Παλάτι την αποχώρησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα.