Στη σκιά της Ακρόπολης, στο Ηρώδειο, θα γιορτάσει η Μόνικα Μπελούτσι  τα 56α γενέθλιά της. Η Ιταλίδα καλονή, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα για το έργο «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις», αποφάσισε να δώσει και τρίτη παράσταση στις 30 Σεπτεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων της.

Πρόκειται για μια κίνηση ευγνομωσύνης από πλευράς της Ιταλίδας σταρ προς το ελληνικό κοινό που έσπευσε να εξαντλήσει τα εισιτήρια των δύο προγραμματισμένων παραστάσεων της, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 28 και 29 του μήνα. Η παρουσία της στη χώρα μας, σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη, λόγω κορωνοϊού, συγκυρία αποτελεί την μεγαλύτερη καλλιτεχνική είδηση της καλοκαιρινής περιόδου.

Δεν είναι, εξάλλου, τυχαίο, πως επέλεξε την Ελλάδα, την πατρίδα της κορυφαίας σοπράνο, για την έναρξης της παγκόσμιας περιοδείας αυτής της πολυσυζητημένης, διεθνώς, παράστασης.

Η ίδια φρόντισε να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία και να περάσει αρκετό χρόνο από το καλοκαίρι της στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο νησί της Πάρου όπου έκανε διακοπές για δεύτερη συνεχή χρονιά.