Τρανή απόδειξη πως παραμένει ακόμη και στα 47 της χρόνια η γαζέλα της πασαρέλας, έδωσε η Ναόμι Κάμπελ στις Κάννες.

Το topmodel που μεσουράνησε το ‘90 ήταν το κεντρικό πρόσωπο της επίδειξης μόδας με όνομα Fashion for Relief που έγινε στο Φεστιβάλ των Καννών για φιλανθρωπικό σκοπό.Στο κόκκινο χαλί, πριν την πασαρέλα

Η γαζέλα της πασαρέλας, λοιπόν, αποζημίωσε και με το παραπάνω όσους βρέθηκαν εκεί για να την θαυμάσουν, κάνοντας όχι ένα, αλλά δύο εκρηκτικά catwalk.

Φορώντας στο πρώτο catwalk, ένα διχτυωτό φόρεμα με μεταλλικές λεπτομέρειες, η Ναόμι Κάμπελ  μοιάζει πως είναι ακόμη «αναλλοίωτη» στον χρόνο, καθώς διατηρεί ακόμη άψογη την επιδερμίδα της όπως και της αναλογίες της, ενώ έχει φροντίσει το πρόσωπό της να μην έχει ούτε μία ζάρα.

Η Ναόμι Κάμπελ έχοντας αυτό το εκρηκτικό βηματισμό στην πασαρέλα απέσπασε το χειροκρότημα των πάντων, ενώ έκανε και δεύτερη εμφάνιση στο κλείσιμο της επίδειξης, φορώντας αυτή την φορά ένα στενό κορσέ και μία λουλουδένια φούστα.

Βέβαια, η ίδια παραδέχτηκε πως δεν θα ακολουθήσουν πολλές τέτοιες guest εμφανίσεις.
«Δεν ξέρω αν θα μπορώ να κάνω πασαρέλα για πολύ ακόμη. Εχουν περάσει 32 χρόνια. Ωστόσο ήταν τιμή μου που περπάτησα. Θα ήθελα να συνεχιστεί  όλο αυτό και στην επόμενη γενιά και να είμαι εγώ αυτή που κάθομαι και παρακολουθώ», ανέφερε η ίδια.

Στο τέλος της επίδειξης, πάντως, η Ναόμι Κάμπελ πήρε από το χέρι τα νέα κορίτσια της πασαρέλας, Μπέλα Χαντίντ και Ναταλία Βοντιάνοβα, οι οποίες περπάτησαν δίπλα της, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να  κλέψουν ούτε τόσο δα από την λάμψη της.