Η Σάρον Στόουν στα 61 της, 27 χρόνια μετά το θρυλικό «Βασικό ένστικτο», ξαναποζάρει όπως στην ταινία και προκαλεί ίλιγγο.

Ηταν το 1992, όταν η 34χρονη τότε Σάρον Στόουν πρωταγωνιστούσε σε μια ταινία που αδιαμφισβήτητα έγραψε εποχή. Οι σκηνές τολμηρές και η ίδια, αδιανόητα σέξι. Από τότε μέχρι σήμερα, ελάχιστες ερωτικές σκηνές σε μεταγενέστερες ταινίες κατάφεραν να φθάσουν τη φήμη των σκηνών αυτών του «Βασικού ενστίκτου».

Η ίδια τώρα, 27 χρόνια μετά, δέχθηκε να φωτογραφηθεί αλά «Βασικό ένστικτο», αλλά στην πιο τολμηρή του έκδοση, για την πορτογαλική Vogue, σε ένα από τα πιο τολμηρά εξώφυλλα του περιοδικού. Και γιατί όχι; Η Σάρον Στόουν στα 61 της παραμένει μια καλλονή και στο μυαλό όλων ως το απόλυτο γυναικείο sex symbol.

Φορώντας ένα μπλέιζερ και ένα κορμάκι, η Σάρον Στόουν πόζαρε αλά «Βασικό ένστικτο» στον φακό της Vogue, ενώ το σετ των φωτογραφιών συμπληρώνεται με μια σειρά ακόμη πιο σέξι φωτογραφιών. Μάλιστα, σε κάποια από αυτές εμφανίζεται τόπλες.

Στη μια φωτογραφία της Vogue η Σάρον Στόουν ποζάρει τόπλες, με σταυροπόδι, αναπαριστώντας μία από τις διάσημες σκηνές του «Βασικού ενστίκτου».

Η Σάρον Στόουν στη θρυλική σκηνή από το «Βασικό ένστικτο» που έγραψε ιστορία και αποτυπώθηκε ως μία από τις πιο σέξι σκηνές του κινηματογράφου:

Με λευκό φόρεμα πόζαρε και στη Vogue, πάλι με σταυροπόδι, αποδεικνύοντας ότι το σέξι και η ομορφιά δεν έχουν ηλικία.