Η Σία Κοσιώνη μίλησε για τον ερχομό του μωρού στη ζωή τους με τον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και το πόσο τη στεναχώρησε η απουσία του από τη γέννηση του μικρού.

«Τα έκανα όλα μικρή, εκτός από το παιδί που το έκανα μεγάλη και παιδεύομαι τώρα. Είμαι χαζομαμά και μαμά – κουκουβάγια, θεωρώ ότι το δικό μου είναι το ωραιότερο, το εξυπνότερο. Ξέρεις τώρα.

Όταν φεύγω για τη δουλειά και πρέπει να τον αποχωριστώ είναι πάρα πολύ δύσκολο. Και αυτό σκέφτομαι τώρα, δεν μιλάει, αλλά αν μετά μου πει «Μαμά μου που πας; Τι θα κάνω;»

«Η βάπτιση θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά ακόμα δεν έχουμε προλάβει να οργανωθούμε και να αποφασίσουμε. Το όνομα θα είναι Δημοσθένης, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει ούτε που θα γίνει η βάπτιση, ούτε πότε θα γίνει. Θα γίνει κάπου Ιούνιο με Σεπτέμβριο.

Το Δημοσθένης προέρχεται από έναν πολύ καλό φίλο του πατέρα του Κώστα, του Παύλου Μπακογιάννη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Κώστα και που υποστήριξε πολύ όλη την οικογένεια μετά τον τραγικό χαμό του πατέρα του. Δεν υπάρχει πια αυτός ο άνθρωπος, δεν ζει ούτε αυτός και ως ένα ελάχιστον είδος ευγνωμοσύνης, πήραμε αυτή την απόφαση.»

«Δεν είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα γιατί εσύ είσαι χαλαρός, κάνεις τις διακοπές σου. Γενικώς η προσωπική ζωή δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να εκτίθεται. Είναι διαφορετικό να πας σε ένα θέαμα, να πας κάπου που έχει πάρα πολύ κόσμο που με κάποιο τρόπο πρέπει να εκτεθείς δημόσια και κάποιος να σε πάρει μια φωτογραφία και διαφορετικό εκεί που κάνεις μπάνιο ή περπατάς με τον άνθρωπο σου σε ένα σοκάκι κάποιος να σηκώνει ένα κινητό και να σε παίρνει φωτογραφία.Related image

 Είναι λίγο ενοχλητικό αυτό το πράγμα, καταλαβαίνω ότι είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα το συνηθίσω. Το έχω σχεδόν συνηθίσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι μου αρέσει κιόλας.»

Είμαστε μια μεγάλη, πολύπλοκη οικογένεια, όμως οικογένεια. Έχουμε καταφέρει να χτίσουμε συνθήκες μιας κανονικής οικογένειας μέσα στην όλη αυτή πολυπλοκότητα. Και εγώ και ο Κώστας είμαστε της άποψης ότι ένας είναι ο νόμος, αυτός της αγάπης. Όταν υπάρχει αγάπη όλα λειαίνονται, όλα προσαρμόζονται.»

«Έχουμε καταφέρει και ζούμε πολύ αρμονικά, πολύ ήρεμα. Τις μέρες βεβαίως και τις ώρες που καταφέρνουμε να είμαστε μαζί. Γιατί ολόκληρο Σαββατοκύριακο είναι κάτι σπάνιο. Ο Κώστας δεν ζει εδώ, η έδρα του είναι στη Λαμία, διαρκώς πηγαινοέρχεται, καταπίνει χιλιόμετρα, έχει ένα εξοντωτικό πρόγραμμα, πολλά σαββατοκύριακα πρέπει να λείπει, άρα δεν είναι κάτι δεδομένο ότι το σαββατοκύριακο είναι κάτι δικό μας.Related image

Δεν με αγχώνει που δεν είναι εδώ γιατί έτσι είναι η ζωή μας. Έχω προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα. Επίσης, αν κάτι συμβεί έχω και τους γονείς μου, έχω τον αδελφό μου που είναι κοντά και μπορούν να με βοηθήσουν. Λίγο με άγχωνε όταν ήμουν έγκυος. Που τελικά όταν γέννησα ξαφνικά και χωρίς να το περιμένουμε, πράγματι έλειπε ο Κώστας. Εκείνη τη στιγμή όπως ξέρεις έχεις στο μυαλό σου να φέρεις το μωράκι σου στον κόσμο με ασφάλεια. Στεναχωρήθηκα, γιατί αυτή τη στιγμή είσαι και πολύ ευάλωτη και θες τον άνθρωπο σου. Εκείνος τσακίστηκε να γυρίσει, αλλά παρόλα αυτά επειδή ήταν και πολύ μακριά, ήταν στη Γερμανία, όσο και να τσακίστηκε, έφτασε μια ώρα αφότου είχε γεννηθεί το μωρό.

Ως πατέρας είναι έμπειρος, είναι πολύ τρυφερός, έχει ένα μοναδικό τρόπο να γίνεται και ο ίδιος παιδί. Ο τρόπος με τον οποίο παίζει με τα παιδιά του είναι πάρα πολύ γλυκός.

Δεν το σκέφτομαι καθόλου για 2ο παιδί. Για την ώρα προσπαθώ να χάσω τα κιλά αυτής της εγκυμοσύνης.»