Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε κοινή τους συνέντευξη μίλησαν για το Master Chef και τις κριτικές για το ριάλιτι μαγειρικής.

Πώς νιώθετε όταν διαβάζετε δημοσιεύματα και σας χαρακτηρίζουν ως πρότζεκτ και ως κριτές η έκπληξη της χρονιάς;

Πάνος Ιωαννίδης: Και πέρσι ήμουν ο ίδιος, ίσως λιγότερο ώριμος και έμπειρος τηλεοπτικά. Απλά φέτος δόθηκε η ευκαιρία στο «Master chef» συνολικά να δείξει τον καλύτερο.

Σωτήρης Κοντιζάς: Σίγουρα το να το ακούς είναι χαρούμενο. Εμένα μου αρέσει, πάντως, ότι περνάμε καλά και κάνουμε αυτό που αγαπάμε με το σωστό τρόπο.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Πρόσφατα, είδα ένα βίντεο που ο Γιώργος Μητσικώστας με σατιρίζει και μου άρεσε πολύ, μου φάνηκε φοβερό. Είναι πολύ ωραίο όλο αυτό που ζούμε, είναι και η μαμά μου που είναι τόσο υπερήφανη, είναι η μεγάλη μου χαρά αυτό!

Σχετική εικόνα

Καταφέρνετε να κοντράρετε το «survivor 2». Τελικά ο κόσμος αρχίζει να γυρίζει την πλάτη στην πείνα και να αγκαλιάζει και πάλι τη μαγειρική;

Πάνος Ιωαννίδης: Νομίζω ότι ένα ωραίο πιάτο είναι πιο ορεκτικό από την οποιαδήποτε πείνα… Η μαγειρική δεν θα πέσει ποτέ από τη μόδα γιατί η πείνα και το πώς θα τη χορτάσεις καλύτερα, η γεύση, η νοστιμιά, η κατσαρόλα στη φωτιά, ένα φαγητό που μαγειρεύεται, είναι μέσα στη φύση και στην καθημερινότητα του ανθρώπου. Όλοι συμφωνούμε, αγαπιόμαστε και ταυτιζόμαστε γύρω από ένα τραπέζι με καλομαγειρεμένο φαγητό.

Σωτήρης Κοντιζάς: Η μαγειρική υπήρχε παντού, εμείς αντιπροσωπεύουμε μια καινούργια αντίληψη, προσέγγιση, την αντιμετωπίζουμε λίγο πιο επιστημονικά. Ο κόσμος, όμως, φεύγει μακριά από το «κάψιμο». Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μην καούμε κι εμείς.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έχω ξεκάθαρη εικόνα για το ότι στις εκπομπές δουλεύουν 100-200 άνθρωποι, στην κάθε παραγωγή. Ότι γίνεται, λοιπόν, θέλω να πηγαίνει καλά, για τον κόσμο που δουλεύει. Το κάθε πρόγραμμα πρέπει να παίρνει αυτό που του αναλογεί. Δεν είναι ωραίο να σταματάνε πράγματα, να γίνονται δουλειές και να μην πηγαίνουν καλά. Εμείς είμαστε περαστικοί στην τηλεόραση, κάνουμε κάτι άλλο κι εκεί θα ξαναγυρίσουμε, στις κουζίνες μας. Πρέπει να σεβόμαστε τους ανθρώπους της τηλεόρασης.Σχετική εικόνα