Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Ισπανίας, με μία μάνα να καταγγέλλει τον φίλο της κόρης της, τον οποίο είχε πληρώσει για να σκοτώσει τον σύντροφό της!

Σύμφωνα με την ισπανική αστυνομία, η 52χρονη πήγε με την 20χρονη κόρη της σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα απάτης δύο φορές: ο ένας απατεώνας ήταν ο σύντροφός της, ο δεύτερος ήταν ο μέλλων γαμπρός της στον οποίο είχε αναθέσει να σκοτώσει τον πρώτο. 

Όπως υποστήριξε, ο σύντροφός της, με διάφορα τεχνάσματα, κατάφερε να της αποσπάσει περισσότερα από 60.000 ευρώ.

Όταν η κόρη αφηγήθηκε το πάθημα της μητέρας της στον φίλο της, εκείνος πρότεινε να πάρουν εκδίκηση. Ο 29χρονος έπεισε τις δύο γυναίκες, με πλαστά έγγραφα που τους παρουσίασε, ότι εργαζόταν για τις μυστικές υπηρεσίες της Ισπανίας. Ζήτησε αμοιβή μόνο 7.000 ευρώ για τη δολοφονία, διαβεβαιώνοντας ότι θα έπαιρναν πίσω τις 60.000, γιατί θα πουλούσε τα όργανα του θύματος στη μαύρη αγορά…

Όμως ο φόνος καθυστερούσε πολύ κι εκείνες, αντιλαμβανόμενες ότι υπήρξαν εκ νέου θύματα απάτης πήγαν να διαμαρτυρηθούν στην αστυνομία γιατί ο 29χρονος δεν εκτελούσε το συμβόλαιο θανάτου. Αφού σταμάτησαν να γελάνε, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη μητέρα, την κόρη και τον υποτιθέμενο μυστικό πράκτορα.