Έχουν περάσει 18 μήνες από τότε που η Άνιστον χώρισε από τον δεύτερο συζυγό της Justin Theroux και σχεδόν 20 χρόνια από τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ.

Στο βιβλίο του Halperin «Φίλοι με προνόμια» αναφέρεται ότι η διάσημη ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός επένδυσε στην εσωτερική και εξωτερική της υγεία ξοδεύοντας πάνω από 200 χιλιάδες δολάρια το χρόνο για ψυχοθεραπεία, γιόγκα και επεμβάσεις λέιζερ. Και έτσι, κατάφερε να βγει από την σκιά της Αντζελίνα Τζολί και να είναι εκθαμβωτική.

Στενός φίλος της Άνιστον είπε «Ποιος θα το φανταζόταν ότι η Τζεν θα ήταν καλύτερα ψυχολογικά και εμφανισιακά από την Αντζελίνα Τζολί; Αυτό δείχνει ότι στην ζωή δεν έχει σημασία το πως ξεκινάς αλλά το πως καταλήγεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνη».

Ο συγγραφέας μίλησε με 350 ανθρώπους και οι περισσότεροι είπαν ότι την βλέπουν πια πιο χαρούμενη, ικανοποιημένη και συγκεντρωμένη στους στόχους της.

Η Άνιστον σύμφωνα με το βιβλίο για την εξωτερική της εμφάνιση ξοδεύει απίστευτα ποσά. Άλλωστε έχει κλείσει τα 50 και αυτό το Χόλιγουντ δεν το συγχωρεί.

Η Άνιστον είχε εξομολογηθεί σε φίλους της ότι δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει στην Ατζελίνα Τζολί.

«Ήταν τόσο δύσκολο για εκείνη», γράφει ο Halperin. «Κανείς δεν είχε την απαίτηση να θέλει να είναι στον ίδιο χώρο με την Τζολί. Θα ήταν τόσο περίεργο. Η Αντζελίνα της έκλεψε τον άνδρα. Και του έδωσε τόσα παιδιά ενώ ο Μπραντ και η Τζένιφερ προσπαθούσαν τόσο σκληρά όλα αυτά τα χρόνια. Δε νομίζω ότι η Τζένιφερ θα ανοίξει ποτέ την πόρτα της στην Αντζελίνα».

Ζηλιάρα και ανασφαλής ήταν σε όλη την διάρκεια του γάμου της με τον Μπραντ Πιτ η Αντζελίνα Τζολί, όπως είχε γράψει στο προηγούμενο βιβλίο του ο Halperin. Μάλιστα η γυμνή φωτογράφιση που έκανε το 2000 στο ανδρικό περιοδικό GQ η Άνιστον την απελευθέρωσε από τη μια και από την άλλη έστειλε μήνυμα στην Τζολί ότι τα έχει ξεπεράσει όλα.

Στα 50α γενέθλια της, η Ανιστον ήταν όλο το βράδυ με τον Μπραντ Πιτ. Αγκαλιάζονταν και μιλούσαν συνέχεια. Και αυτό είναι ίσως η καλύτερη εκδίκηση της Τζένιφερ για όσα πέρασε επί πολλά χρόνια και τώρα όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και καλύτερη σαν το καλό κρασί.