Kαίτη Γαρμπή: Καταδικάστηκε για χρέη στην εφορία!

Kαίτη Γαρμπή: Καταδικάστηκε για χρέη στην εφορία!
 Σε 13 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια για ανεξόφλητες οφειλές  στη εφορία που υπερβαίνουν τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Τα ανεξόφλητα χρέη της τραγουδίστριας που έχουν βεβαιωθεί στην εφορία προέρχονται από πρόστιμα τα οποία της επιβλήθηκαν για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων  και Στοιχείων, έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους στα βιβλία της σε βάθος δεκαετίας.

Από την πλευρά του ο συνήγορος της τραγουδίστριας, είπε στο δικαστήριο: » Η κυρία Γαρμπή έχει μακρά πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και είναι γνωστή για την φιλανθρωπική δράση της.Έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικά γκαλά έχει βοηθήσει άστεγους, άνεργους, παιδιά με ειδικές ανάγκες και ακόμα τώρα στη κρίση εξακολουθεί να βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί. Η Καίτη Γαρμπή, συμεργάστηκε εξ αρχής με τις φορολογικές αρχές, γιατί θέλει να ξεδιαλύνει αυτή την κατάσταση»

Ολλανδία-Γερμανία με τρένο χωρίς οδηγό
Previous article Ολλανδία-Γερμανία με τρένο χωρίς οδηγό
Next article Η ελληνική showbiz διασκέδασε στον Βοσκόπουλο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close