Ο Κώστας Καραφώτης και η Καλομοίρα συστήθηκαν στο κοινό, μέσα από τη συμμετοχή τους στο τηλεοπτικό talent show «Fame Story 2» το 2004.

Πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Καραφώτης στο πλαίσιο της περιοδείας του μαζί με τη Γλυκερία σε Αμερική και Καναδά, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και εκεί συνάντησε την Καλομοίρα, δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Για τη συνάντησή του με την Καλομοίρα, ο Κώστας Καραφώτης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και έγραψε:

«Reunion in New York City!Απλά δεν έχω λόγια γι αυτό το φωτεινό πλάσμα, που μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να με γυρίσει 15 χρόνια πίσω και να θυμηθούμε τις πιο όμορφες και αστείες στιγμές μας! Πλάσμα που μπαίνει σ έναν χώρο και φωτίζει ο κόσμος όλος! Δεν έχω λόγια κορίτσι μου όμορφο».

Και η Καλομοίρα όμως, δήλωσε ενθουσιασμένη για την συνάντηση της με τον Κώστα Καραφώτη, δημοσιεύοντας κι εκείνη με τη σειρά της μια φωτογραφία από την συνάντηση τους στην Νέας Υόρκη.

Η Καλομοίρα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Ήταν μεγάλη μου χαρά να συναντηθώ μαζί σου Κώστα μου! Τόσες πολλές αναμνήσεις … Είμαι τόσο ευγνώμων για τη φιλία σου όλα αυτά τα χρόνια και πάντα θα θυμάμαι με αγάπη το αξέχαστο ταξίδι που όλοι στην ομάδα μας κάναμε».