Ο Kanye West μπορεί να χώρισε με την Kim Kardashian, ωστόσο δηλώνει αποφασισμένος να μείνει δίπλα στα παιδιά του. Ο διάσημος τραγουδιστής αγόρασε σπίτι ακριβώς απέναντι από την κατοικία της πρώην συζύγου του Kim Kardashian και δήλωσε: «τίποτα δεν θα με κρατήσει μακριά από τα παιδιά μου. Και αυτό θέλω να το μάθουν όλοι».

H στάση του προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Kim Kardashian και πλέον το σίριαλ καλά κρατεί με το επίκεντρο να έχει μετατοπιστεί στη νέα σχέση της διάσημης τηλεπερσόνας με τον Pete Davidson και την επίδραση που έχει η εξέλιξη αυτή στα παιδιά. 

Σε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από μια συζήτηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και ιδρυτή του Hollywood Unlocked, Jason Lee, ο West εξήγησε: «Τίποτα δεν θα με κρατήσει μακριά από τα παιδιά μου. Και αυτό θέλω να το μάθουν όλοι. Μην παίζεις μαζί μου, μην παίζεις με τα παιδιά μου. Δεν θα μπει ασφάλεια ανάμεσα σε μένα και τα παιδιά μου».

Έξαλλη η Kim Kardashian με τους ισχυρισμούς του Kanye West ότι τον κρατά  μακριά από τα

Η δικηγόρος της Kim Kardashian, απάντησε: «Προτεραιότητα και των δύο μερών ήταν πάντα τα παιδιά να διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με τον καθένα από τους γονείς τους καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της μετάβασης». 

Ο Kanye West, που άφησε στην ίδια συζήτηση αιχμές για τον Pete Davidson, σχολίασε: «Η παρηγοριά μου προέρχεται από το να βλέπω τα παιδιά μου και να έχω ένα σταθερό πρόγραμμα. Γι’ αυτό και πήρα το σπίτι». 

Σύμφωνα με την page six η Kim Kardashian είναι θυμωμένη με τους ισχυρισμούς του Kanye West: «O Pete δεν έχει ακόμη συστηθεί στα παιδιά της Kim και είναι ευρέως γνωστό ότι όποτε την επισκέπτεται στο Λος Άντζελες, μένει σε ένα ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς».

Ο Kanye West εναντίον της Kim Kardashian: «Πήγα να πάω να πάρω τα παιδιά  μου, η ασφάλεια με σταμάτησε στην πύλη»

Ο Kanye West ισχυρίστηκε πάντως ότι ο λόγος που δεν μπόρεσε να επισκεφτεί τα παιδιά του στο σπίτι τους στο Hidden Hills είναι ο Davidson: «Όταν πήγα να πάω να πάρω τα παιδιά μου από το σχολείο, η ασφάλεια με σταμάτησε στην πύλη… Δεν ήθελα να διαφωνήσω γι’ αυτό. Πήγα τα παιδιά μου στο σχολείο και μετά πήρα τα παιδιά μου πίσω. Τα φέρνω πίσω και η Νορθ μου είπε, “Θέλω να ανέβεις πάνω και να δεις κάτι” Και είναι σαν, “Ω, ο μπαμπάς δεν μπορεί να έρθει να δει κάτι. Ο μπαμπάς δεν μπορεί να μπει μέσα” Αλλά αυτό δεν είχε καθοριστεί. Ακούω ότι ο νέος φίλος είναι στην πραγματικότητα στο σπίτι στο οποίο δεν μπορώ καν να πάω».

Όλες οι φορές που η Κιμ Καρντάσιαν έχει υποστηρίξει (δημόσια) τον σύζυγό  της Κάνιε Γουέστ

Πηγή από το περιβάλλον της Kim Kardashian πάντως εξήγησε: «Θέλει όλα τα θέματα που αφορούν τα παιδιά να είναι ιδιωτικά και είναι στενοχωρημένη που ο Kanye είχε κάνει συνεντεύξεις, συζητώντας αυτά τα προσωπικά θέματα. Πάντα προστάτευε τα παιδιά και κρατούσε τα πράγματα ήσυχα – και πάντα τον προστάτευε. Αντί να εμφανίζεται ανά πάσα ώρα και στιγμή, απροειδοποίητα στο σπίτι της, η Kim ζήτησε καλύτερη επικοινωνία από αυτόν και να προγραμματιστούν επισκέψεις εκ των προτέρων για να δώσει στα παιδιά ένα πιο προβλέψιμο πρόγραμμα. Ο Kanye δεν στερήθηκε ποτέ το δικαίωμα να δει τα παιδιά! Η αφήγηση που προσπαθεί να δημιουργήσει είναι ψεύτικη και βλαβερή για τα παιδιά τους. Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο σε αυτόν και τα παιδιά του».