Θέλει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της η Κατερίνα Καραβάτου και στην πρώτη ευκαιρία, όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο, τρέχει για να εκπληρώσει την επιθυμία τους, που δεν είναι άλλη από… τον πιο κοντινό τους παιδότοπο.Η 7χρονη Αέλια είναι πολύ δεμένη με τον 2χρονο αδερφό της, τον προσέχει και λειτουργεί προστατευτικά απέναντί του όταν οι γονείς τους απουσιάζουν στη δουλειά και όχι μόνο. Παραπάνω από 6 μήνες έψαχναν το όνομα του γιου τους η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, και τελικά το βρήκαν! Ο ξανθός πιτσιρικάς θα βαφτιστεί Αρίων (στην αρχαιότητα ήταν ένας μουσικός και ποιητής που έζησε στη Λέσβο) και Γιάννης, το όνομα του πατέρα της παρουσιάστριας που έχει φύγει από τη ζωή.

Λίγες ημέρες απομένουν για το μυστήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, και νονά θα είναι η Έλενα Χριστοπούλου και δύο ακόμα φίλοι του ζευγαριού.

Για την ιστορία, το όνομα Αρίων δείχνει ένα άτομο ενθουσιώδες, κοινωνικό και τύπο γλεντζέ, το οποίο ξέρει να γίνεται αγαπητό και να διασκεδάζει τους άλλους, ενώ διαθέτει δημιουργικό μυαλό, χαρακτηριστικά που μάλλον διαθέτει ο Κατσούλης jr, που έχει ξετρελάνει περισσότερο τη μαμά του.