Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να περάσετε ένα βράδυ απολαμβάνοντας ένα απεριτίφ δίπλα στην «Μόνα Λίζα» και να δειπνήσετε με την «Αφροδίτη της Μήλου»; Μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Το θρυλικό μουσείο του Λούβρου, του οποίου η γυάλινη πυραμίδα που έχει σχεδιαστεί από τον I.M. Pei πριν από 30 χρόνια ακριβώς, συνεργάζεται με την Airbnb για έναν ξεχωριστό διαγωνισμό όπου οι νικητές θα περάσουν ένα βράδυ με την Μόνα Λίζα και άλλα διάσημα έργα τέχνης.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, πρέπει να μπείτε στην σελίδα airbnb.com/louvre μέχρι τις 12 Απριλίου και να απαντήσετε στην ερώτηση «Γιατί θα ήσουν ο τέλειος επισκέπτης της Μόνα Λίζα;». Ο νικητής που θα επιλεγεί φυσικά, δεν θα πάει μόνος του καθώς θα μπορεί να πάρει μαζί του ακόμη ένα άτομο, ενώ το μοναδικό αυτό «πάρτι» θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου.

Το ζευγάρι που θα κερδίσει θα έχει μοναδικά προνόμια: Ένας ξεναγός vip θα τους συνοδεύσει σε μια ξενάγηση στο μουσείο εκτός ωραρίου λειτουργίας, την οποία μόνο πρόεδροι και διασημότητες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, θα απολαύσουν ένα απεριτίφ με την Μόνα Λίζα καθώς θα χαλαρώνουν μαζί στο πολυτελές σαλόνι της, που βρίσκεται στην καρδιά του Λούβρου και θα δειπνήσουν με την Αφροδίτη της Μήλου, όπου ο προσωπικός σεφ θα ετοιμάσει ένα πολύχρωμο μενού εμπνευσμένο από την αγάπη και την ομορφιά, προς τιμή της θεάς.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Καθώς πέφτει η νύχτα, οι μοναδικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στα πολυτελή διαμερίσματα του Ναπολέοντα του Γ’ κατά την διάρκεια μιας μικρής ακουστικής συναυλίας. Και το βράδυ θα κοιμηθούν σε μια λαμπερή, φωτεινή, λευκή σκηνή που σχεδιάστηκε για να μοιάζει με την πυραμίδα του Λούβρου, κάτω από τον έναστρο ουρανό του Παρισιού και το πρωί θα τους περιμένει ένα παραδοσιακό γαλλικό πρωινό.

Αν πάντως δεν κερδίσετε και η τσέπη σας μπορεί να το σηκώσει, το Μουσείο του Λούβρου διοργανώνει μια περιοδεία για ζευγάρια αξίας 34.000 δολαρίων, με το όνομα Carter, χάρη στο ιάσημο ζευγάρι Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι που γύρισαν το βιντεοκλίπ του τραγουδιού τους « Ape *** t» μέσα στο Λούβρο.