Οι γυναίκες μετά τα 40 επιλέγουν, ως επί το πλείστον, κοντά κουρέματα που δεν χρειάζονται χρόνο και ιδιαίτερη φροντίδα για να αναδειχθούν. Φθινόπωρο διανύουμε πλέον και η αλλαγή εποχής μπορεί να σημάνει καιο μια αλλαγή στο κούρεμά σας. Ακολουθούν προτάσεις που μπορείτε εύκολα να υιοθετήσετε.

Η πιο safe και πάντα κομψή επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι ένα κλασικό αυστηρό καρέ, όπως της Naomi Watts. Αν αγαπάτε τα unfinished looks, όπως η Jennifer Lopez, επιλέξτε ένα μακρύ καρέ με έντονο φιλάρισμα. Συνδυάστε το με χωρίστρα στη μέση για ένα ultra chic και ταυτόχρονα cool αποτέλεσμα.

Το chob, δηλαδή το καρέ που φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού, είναι μια πολύ καλή επιλογή για εσάς που θέλετε ένα low maintenance κούρεμα. Δείχνει εξίσου κομψό τόσο στην sleek ίσια εκδοχή του, όσο και στην πιο επιμελώς ατημέλητη. πως αποδεικνύει εδώ η Cameron Diaz.

Το clavicle lob είναι το πλέον ιδανικό κούρεμα για εσάς που θέλετε να κάνετε μια δραματική αλλαγή στα μαλλιά σας, χωρίς να δεσμευτείτε από ένα εξαιρετικά κοντό κούρεμα. Φτάνει μέχρι το ύψος των κοκάλων του στέρνου και δείχνει εξαιρετικά κομψό στην blunt ίσια εκδοχή του, όπως αποδεικνύει εδώ η Salma Hayek.