Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μεταξύ της Λίτσας Γιαγκούση και του Μάκη Χριστοδουλόπουλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Λοιπόν» είπε, μεταξύ άλλων, πως δεν θα επαναλάμβανε τη συνεργασία της με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο λέγοντας πως είχε ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που τηνς ανάγκασε να αποχωρήσει.

«Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του…Δεν μίλησα, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θα πράξει εν βρασμώ και θα κάνει φασαρία, κακώς βέβαια. Στη συνέχεια, το μαγαζί το σφραγίσανε για έναν μήνα για κάποιο λόγο και μετά μου ζήτησαν να επιστρέψω. Κάλεσα τον επιχειρηματία να με διαβεβαιώσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να το κάνει κι έτσι δεν πήγα. Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίτσα Γιαγκούση.

Όπως μεταδόθηκε στον αέρα του MEGA Καλημέρα, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλός αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της Λίτσας Γιαγκούση. «Μιλήσαμε με τον συνεργάτη και το κοντινό οικογενειακό περιβάλλον του Μάκη Χριστοδουλόπουλου και μας είπαν ότι νιώθει πολύ προσβεβλημένος άπό αυτές τις δηλώσεις. Θα κινηθεί νομικά και εναντίον της τραγουδίστριας αλλά και εναντίον του περιοδικού» τόνισε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Από την άλλη η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό και αποκάλυψε πως το περιστατικό για το οποίο μίλησε στο περιοδικό συνέβη το καλοκαίρι. «Αυτό ακριβώς που είπα συνέβη. Πρόσφατα έγινε, το καλοκαίρι που πέρασε. Αυτό που ακριβώς που είπα συνέβη. Στο δεύτερο μου πρόγραμμα έκανα μόνο 10 λεπτά, απροειδοποίητα έκανε φινάλε η ορχήστρα. Δέκα λεπτά είναι αστείο. Ήταν απόφαση του Μάκη, τότε έπρεπε να βγει εκείνος στο πρόγραμμα. Δεν του το είπα ποτέ και λίγο το μετάνιωσα. Ίσως θα έπρεπε να γίνει κάποια κουβέντα. Αισθάνομαι άσχημα να μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα. Αυτό που μου συνέβη είναι το ίδιο βαρύ, για κάποιον καλλιτέχνη είναι εξευτελιστικό» απάντησε η τραγουδίστρια. Στη συνέχεια, στην ίδια εκπομπή, μίλησε στενός συνεργάτης του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος είπε πως τα βγάζει από το μυαλό της.