Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ματίνα Παγώνη και τον Σταμάτη Γονίδη μετά από μία ανάρτηση του τραγουδιστή, στην οποία αποκαλούσε «γραφική» την πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών.

Στην ανάρτησή του ο Σταμάτης Γονίδης έγραφε: «Φίλοι μου είναι να γελάς και να κλαις μαζί. Ένα είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πώς ανεχτήκαμε να μας συμβουλεύουν για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι, όπως Βασιλακόπουλος, Παγώνη. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν; Μήπως μας έχουν δει ότι έχουμε ίδιο επίπεδο με αυτούς; Ρε τι ζούμε! Σταμάτης», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, η Ματίνα Παγώνη, απαντώντας σε αυτά που έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί. Ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός, δεν μπορεί να αποφασίζει για ιατρικά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους, εάν θέλει να τον σέβονται. Γιατί διαφορετικά, όπως καταλαβαίνετε, υποβαθμίζεται ο ίδιος». Όσο για το εάν ενοχλήθηκε που την αποκάλεσε γραφική, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σχολίασε: «Ούτε που ασχολήθηκα, ειλικρινά».

Μάλιστα, μετά την πρώτη ανάρτηση, ο Σταμάτης Γονίδης επανήλθε με νέες δηλώσεις. «Ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα και να τα βάλω στη θέση τους. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι γιατρός, ούτε επηρέασα κάποιον να το κάνει το εμβόλιο ή να μην το κάνει» είπε ο Σταμάτης Γονίδης, μιλώντας σήμερα στο «Πρωινό».

«Εγώ μίλησα και είπα για τον τρόπο ότι είναι γραφικός, ο τρόπος που παρουσιάζει τα θέματα υγείας στον κόσμο και ακόμα θα πω και το άλλο, ότι φάσκει και αντιφάσκει σε πολλές φάσεις και την έχω δει και σε ένα κανάλι που ενώ μιλάει για πόσους νεκρούς, η κυρία γελάει», συμπλήρωσε.

Ο τραγουδιστής ερωτήθηκε συγκεκριμένα για το εάν αναφέρεται στην πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Ναι, στην κυρία Παγώνη μιλάω. Για την κυρία Παγώνη. Δεν είπα ότι είμαι γιατρός, ούτε είπα ότι η κυρία δεν είναι γιατρός. Μίλησα για τον τρόπο, λέω ξανά. Ο τρόπος που λες κάτι στον κόσμο δείχνει τη μόρφωσή σου, το επίπεδό σου. Λοιπόν, αυτή η γραφικότητα εμένα με βρίσκει αντίθετο. Εγώ ήθελα σοβαρούς ανθρώπους να μου μιλάνε για την υγεία. Εκείνη είναι που παρασύρει τον κόσμο και τον κάνει να μη θέλει να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, κατά τα λεγόμενά της», κατέληξε ο Σταμάτης Γονίδης.