Όπως μετέδωσε νωρίτερα το βρετανικό Sky Sports, ο Λιούις Χάμιλτον και η Σερένα Γουίλιαμς ενώνουν δυνάμεις και χρήματα με στόχο να αγοράσουν την Τσέλσι!

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 και η κάτοχος 23 τίτλων Γκραν Σλαμ, έχουν δεσμευθεί να βάλουν από 10 εκατομμύρια λίρες ο καθένας στην προσπάθεια που κάνει ο Μάρτιν Μπρόουτον, ένας από τους ανθρώπους που έχουν βγει μπροστά για να πάρουν τους Λονδρέζους από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Η Τσέλσι αναμένεται να πωληθεί για περίπου 2,5 δισ. λίρες.

Ο Mπρόουτον φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους δύο κορυφαίους αθλητές εδώ και εβδομάδες.

Οι Χάμιλτον και Γουίλιαμς, φαίνεται πως στέκονται στο πλευρό του επιχειρηματία βάζοντας και οι ίδιοι χρήματα σε μια προσπάθεια να γίνει ακόμα καλύτερη η προσφορά για την εξαγορά της Τσέλσι.

Το Sky News αναφέρει ότι ο Λιούις Χάμιλτον «θα διαδραματίσει επίσημο ρόλο στις μελλοντικές προσπάθειες της Τσέλσι για την προώθηση της διαφορετικότητας, της ισότητας και της ενσωμάτωσης», αν η προσφορά του Μπρόουτον είναι τελικά επιτυχής.

Ο Λιούις Χάμιλτον τα τελευταία χρόνια «εκμεταλλεύεται» με κάθε τρόπο τη φήμη του για να προωθήσει τη διαφορετικότητα, την ισότητα και ενεργεί με κάθε τρόπο για την καταπολέμηση του ρατσισμού. Πρωτοστατεί σε κάθε σχετική ενέργεια και πρωτοβουλία, χρησιμοποιεί τη δική του δύναμη και την πλατφόρμα της F1 για τους σκοπούς αυτούς, έχει φτιάξει το δικό του ίδρυμα το Mission 44 και συνεργάζεται με την ομάδα του στην Formula 1, την Mercedes, πάνω στον τομέα αυτό.

Η Σερένα Γουίλιαμς, εν τω μεταξύ, είναι συνιδιοκτήτρια της γυναικείας ομάδας Angel City με έδρα το Λος Άντζελες, η οποία θα δώσει τον πρώτο της αγώνα φέτος.